Tutustu Oulun yliopistoon

Oman alan löytäminen on iso juttu. Haluamme olla siinä avuksi. Tältä sivulta löydät tietoa tapahtumista ja kanavista, joissa voit kohdata Oulun yliopiston opiskelijoita ja saada lisätietoa yliopisto-opiskelusta, opiskelijaelämästä ja opiskelukokemuksesta kampuksillamme.

Nähdäänkö?

Oulu, Helsinki, Seinäjoki - siinä messupaikkakuntamme. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Oulun yliopistoa voisi tavata muuallakin - onhan meillä opiskelijoitakin ympäri Suomen! Opiskelijalähettiläämme vierailevat toisen asteen oppilaitoksissa opon tai opettajan pyynnöstä, kutsu siis meidät kylään! Oulun yliopistolla voi myös käydä etävierailulla.

Somessa olemme siellä, missä sinäkin. Valitse kanavasi - Instagram, YouTube, Snapchat tai TikTok.

Tutustu opiskelualoihin

Joskus alan valinta on selkeä, toisinaan oma ala löytyy onnellisen sattuman tai hyvän esimerkin kautta. Yliopisto-opiskelu on täsmätutkintoa useammin joustavaa, ja voit vaikuttaa tutkintosi sisältöön omilla valinnoillasi opintojen aikana.

Yli 40

hakukohdetta

2

kampusta

Tutkinto-ohjelmissa on suuntautumisvaihtoehtoja, joiden avulla voit erikoistua haluamallasi tavalla. Sivuainevalinnat, erilaiset monitieteiset projektit ja opiskelun aikana rakentamasi ystävyyssuhteet ovat kaikki tärkeitä matkalla työelämään.

Opiskelijamme kertovat

Lue, millaista opiskelu on Oulun yliopistossa ja mitä voit esimerkiksi harrastaa osana aktiivista opiskelijaelämää.

Tervetuloa Ouluun

Oulussa on Suomen edullisin opiskelija-asuminen ja rennon letkeä tunnelma. Lue lisää alta.

Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa?

Vastaamalla uratestiin saat tietää sinulle sopivimmat hakukohteet Oulun yliopistosta. Ota selvää, missä sinä olisit parhaimmillasi.

Oletko opo?

Tutustu ohjaustyösi tueksi koottuihin sisältöihin. Tilaa myös uutiskirjeemme, jossa saat tietoa Oulun yliopiston koulutusaloista, opiskelijavalinnasta ja tapahtumista.