Career Centren työpajat

Career Centre tarjoaa sinulle valikoiman työpajoja, joiden avulla valmistaudut työmarkkinoille ja erotut joukosta. Hio työnhakutaitojasi tai nosta CV ja työhakemuksesi uudelle tasolle!

Valmistaudu työnhakuun

Työpajoissamme valmistaudut työnhakuun yhdessä Career Centren asiantuntijoiden kanssa. Opit sanoittamaan ja kiteyttämään osaamistasi, verkostoitumaan sekä rakentamaan brändiäsi. Saat parhaat vinkit CV:n, työhakemuksen ja LinkedIn-sivusi laatimiseen sekä työhaastattelussa menestymiseen.

Voit osallistua työpajoihimme opintojesi joka vaiheessa: etsitpä sitten kesätyö- tai harjoittelupaikkaa opintojesi ensimmäisinä vuosina tai työpaikkaa valmistumisesi kynnyksellä.

Tulevat työpajat

Ilmoitamme tulevien työpajojemme aikatauluista syyskuussa 2024. Löydät työpajat myös JobTeaserista.

Valmiina työnhakuun?

Onko mielessäsi harjoittelupaikan etsintä, osa-aikatyöt, kesätyöt tai yleensä työnhaku? Tule mukaan työnhaun workshoppeihin ja hoida CV ja hakemus kuntoon sekä saa ajantasaiset vinkit haastatteluihin, hissipuheeseen ja työnantajan konktaktoimiseen. Saat työpajoista eniten hyötyä, jos osallistut kaikkiin kolmeen teemaan, mutta voit ilmoittautua myös erillisiin työpajoihin.

CV-työpaja

Tule paikan päälle viilaamaan CV ja hakemus kuntoon! Saat ajantasaiset vinkit CV:n muotoiluun ja oman osaamisen aukikirjoittamiseen.

Haastatteluvinkit ja hissipuhe

Jännittääkö haastattelu? Miten otan työnantajaan yhteyttä? Miten tiivistän oman osaamisen muutamaan ydinlauseeseen? Tule mukaan työpajaan ja saat vinkkejä haastattelu – sekä kontaktointitilanteisiin!

Sosiaalisen median perusteet työnhaussa ja video-CV

LinkedIn, Instagram, JobTeaser, Työmarkkinatori..Miten hyödynnän sosiaalista mediaa työnhaussa? Ja mitä jos tekisinkin video-CV:n?

Työnhaku haltuun!

Onko työnhaku sinulle ajankohtaista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Miten kerron osaamisestani? Kuinka vakuutan jo CV:ssä olevani se oikea? Miten valmistaudun työhaastatteluun?

Työpajassa saat vinkkejä työnhaun suunnitelmaan, työnhaun asiakirjoihin CV:stä hakemukseen, LinkedIniin ja omasta osaamisesta kertomiseen. Saat tilaisuuden työstää omia työnhaun dokumenttejasi ja palautetta paikan päällä.

Lisää tietoa

Career Centre

YT101