Työelämään

Tietoa työelämään siirtymisestä ja ohjausta opiskeluiden aikana tapahtuvaan urapohdintaan ja työllistymisen taitoihin.

Tukena urallasi

Oulun yliopiston Career Centre tarjoaa sinulle työelämätaitoja, joita tarvitset tulevan urasi rakentamiseen. Annamme ohjausta, jonka avulla löydät potentiaalisi ja kehität urapolkuasi.

Palvelemme sina opintojesi joka vaiheessa.

Löydä työ- ja harjoittelupaikkasi

JobTeaser on täällä – ota uraportaali käyttöösi yllä olevasta linkistä!

JobTeaserista löydät satoja Oulun yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattuja työ- ja harjoittelupaikkoja Suomessa sekä tuhansia kansainvälisiä uramahdollisuuksia Euroopassa. Julkaisemme uusia työpaikkailmoituksia portaalissa päivittäin.

JobTeaserissa voit luoda oman profiilisi, aktivoida työnhakuvahdin sekä saada tietoa uraasi tukevista tapahtumista ja työpajoista Oulun yliopistossa. Käytössäsi on myös inspiroivat vinkit työnhakutaitojesi vahvistamiseksi.

Kun haluat pohtia uraasi tai suunnitella tulevaisuuttasi uraohjaajan kanssa, voit varata ajan uraohjaukseen JobTeaserin Ajanvaraus-sivun kautta.

Lisää tietoa Career Centren sivuilla.

Mietitkö yrittäjyyttä?

Voisiko tutkimuksesi tai ideasi olla kaupallistettavissa? Tarvitsetko apua rahoituksen etsimisessä? Haluatko kehittää liiketoimintaa tai tehdä yritysyhteistyötä? Oulun yliopiston Innovaatiokeskus palvelee sinua yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Tietoa Oulun yliopiston uraseurannasta