Polar Bear Pitching

Mikä on pelottavin lava, jolla olet esiintynyt? Polar Bear Pitching tarjoaa tähän helpon vastauksen: Avanto Itämeressä. Polar Bear Pitching on poikkeuksellinen startup-tapahtuma, mutta ennen kaikkea se on pohjoisen sisun näyttämö koko maailmalle.

Tapahtuma

Polar Bear Pitching on kasvanut viime vuosien aikana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tapahtumaksi. Nyt sitä seurataan jo kymmenissä eri maissa ja osallistujia on lähes jokaiselta mantereelta. Tapahtumassa yrittäjät esittelevät liikeideoitaan tuomaristolle, sijoittajille ja yleisölle Itämereen tehdyssä avannossa seisten. Puheiden pituutta ei rajoita mikään muu kuin yrittäjän kyky pysytellä avannossa. Tapahtuma on yhtä aikaa kilpailu parhaasta suorituksesta sekä väylä saada näkyvyyttä ja rahoitusta omalle yritykselle. Hyiseen avantoon hyppääminen on todella konkreettinen tapa näyttää, kuinka pitkälle on valmis menemään yrityksensä menestyksen puolesta.

Tapahtuma sisältää huikean finaalin lisäksi konferenssin, jonka osallistujat pääsevät kuulemaan inspiroivimmat tarinat startup-maailman suurimmilta nimiltä ja luomaan menestymisen kannalta olennaisia kontakteja sekä liudan iltajuhlia ja muita oheistapahtumia. Lue lisää tapahtuman virallisilta nettisivuilta.