Iin, Oulun seudun ja Pudasjärven KasvuDATA-työpaja

Työpajassa avataan dataperustaisen analyysin pohjalta yrityspalveluille heidän toimialueensa PK- ja mikroyritysten kasvun, toimialakohtaisen kehityskuvan, työllistävyyden ja viennin keskeiset muutokset ja luodaan yhdessä mahdolliset ja toivotut tulevaisuuspolut.
tuulimylly

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Iin Micropolis, Piisilta 1/A-siipi, tila 119

Lisää tapahtuma kalenteriin

Työpajassa käsiteltävä dataperustainen analyysi on tuotettu KasvuDATA-hankkeessa, joka keskittyy Pohjois-Pohjanmaan maaseudun PK- ja mikroyritysten toimintaan. Työpajassa avataan jokaiselle yrityspalvelulle datan pohjalta heidän toimialueensa keskeiset muutokset ja verrataan niitä valtakunnalliseen kokonaiskuvaan. Tämä työpaja on suunnattu Iin, Oulun seudun ja Pudasjärven yrityspalveluille.

Osallistujat saavat etukäteen tutustuttavaksi aluetta varten koostetun MY Tilastot -aineistotiivistelmän. Pohjois-Pohjanmaan kuntien tilastoihin voi tutustua etukäteen osoitteessa https://www.oulu.fi/my/kasvudata/.

TYÖPAJAN SISÄLTÖ:

Alueellisen yrityskuvan esittely tilastojen avulla. Pauliina Björk ja Ossi Kotavaara / Alueellisen erinomaisuuden tutkimusryhmä REx

Tulevaisuustyöskentely: Mahdolliset ja toivotut tulevaisuuspolut yrityspalveluiden näkökulmasta. Anna-Mari Simunaniemi ja Ulla Lehtinen / Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE

Yhteinen keskustelu, tulevaisuuskuvan koostaminen

TOTEUTUS:

Työpajan toteuttavat Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Alueellisen erinomaisuuden (REx) ja Mikroyrittäjyyden (MicroENTRE) tutkimusryhmät. Hankkeen rahoittaa Maaseuturahasto Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta.

Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja vuoden 2022 aikana.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu mukaan 2.9. mennessä täältä.

OTA YHTEYTTÄ:
Tutkimusjohtaja Anna-Mari Simunaniemi
anna-mari.simunaniemi@oulu.fi
+358 50 466 2832

Viimeksi päivitetty: 16.8.2022