Ikääntyvien hyvinvointi Oulussa – tule kertomaan ajatuksesi ma 24.5.2021 yliopiston pop-upiin

Tutkijat keräävät hyvän ikääntymisen haasteita ja mahdollisuuksia juttutuokioissa kahvikupin äärellä klo 9–16. Tervetuloa kertomaan ideat ja kokemukset Oulun yliopiston pop-up-tilaan Oulun keskustaan, Kauppurienkatu 12.
Oulun yliopiston pop-up-tila Rotuaarilla.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Kauppurienkatu 12, Oulun yliopiston pop-up-tila

Lisää tapahtuma kalenteriin

Väestö Euroopassa ikääntyy. Yhteiskunta ei kuitenkaan ole vielä sopeutunut muutokseen, ja voimme ennakoida myös Oulussa useita esteitä hyvälle ikääntymiselle. Nyt tutkijat keräävät yleisöltä ajatuksia ikääntyvien elämästä Oulussa ja kuulevat mielellään ehdotuksia ja ideoita.

Ikääntyvien hyvinvointi -työpaja on avoinna ma 24.5. klo 9–16, ja ideana on kutsua ihmisiä piipahtamaan pop-upiin vapaamuotoisesti juttelemaan ja jakamaan ajatuksiaan myös kyselyn ja ajatuskartan avulla. Kiitokseksi osallistumisesta tarjotaan pullakahvit tai tee/kaakao.

Oulun alueelta kerättyjä ikääntymisen haasteita ja toimintamahdollisuuksia hyödynnetään myöhemmin myös Eurooppa-yliopisto UNICin laajuisissa ongelmanratkaisutyöpajoissa.

Pop-up-tilassa noudatetaan alueella voimassa olevia koronaohjeistuksia.

Ikääntyvien hyvinvointi -työpajan järjestävät yhteistyössä Oulun yliopiston Geronursing Center, Center for Life-Course Health Research -tutkimusryhmä ja Eurooppa-yliopisto UNIC.

Tilaisuus on osa Oulun yliopiston pop-upin toimintaa.

Lue lisää ikääntyneiden hyvinvoinnin tutkimuksesta Oulun yliopistossa

Tutustu Eurooppa-yliopisto UNICiin

Viimeksi päivitetty: 19.5.2021