KasvuDATA-hankkeen monipaikkainen loppuseminaari

Maaseudun PK- ja mikroyritysten kasvu- ja vientiolosuhteiden data-analytiikka ja yhteisoppiva tietojohtaminen Pohjois-Pohjanmaalla (KasvuDATA) -hanke pitää loppuseminaarin torstaina 9.2.2023 klo 9-11. Tule kuulemaan ja keskustelemaan kasvun ja viennin kehityksen muutoksista ja trendeistä Pohjois-Pohjanmaalla!

ilmakuva lumisesta metsästä ja tiestä

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Muhos, Pudasjärvi, Kalajoki, Nivala sekä etäosallistumismahdollisuus

Lisää tapahtuma kalenteriin

Seminaarissa esitellään Pohjois-Pohjanmaalla toteutettu alueellinen yrityskuva ja yritysneuvonnan asiantuntijoiden kanssa pidettyjen ennakointityöpajojen sekä hankkeen tulokset. Lisäksi esitellään uutta yritystukien vaikuttavuuden analytiikkaa työpajoissa nousseiden toiveiden mukaan.

KasvuDATA -hankkeessa yhdistettiin yrityskentän rekisteriperusteiset talouden ja viennin datavarannot aluetietoihin tietokanta-, tilasto- ja paikkatietomenetelmin. Hankkeessa osoitettiin tarkimmalla mahdollisella tiedolla toimialuetason keskeiset muutokset ja verrattiin niitä Pohjois-Pohjanmaan kokonaiskuvaan. Kehityksen trendit, pullonkaulat ja parhaat käytänteet tunnistettiin yrityspalvelujen kanssa yhteisoppivasti. Keskeisenä havaintona nousi esiin mm. Pohjois-Pohjanmaan vientipotentiaali, joka nostaa myös osassa maaseutukunnista vahvasti elinvoimaisuutta.

Tilaisuus järjestetään samaan aikaan verkostomaisesti usealla hankkeeseen osallistuneella alueella Muhoksella, Pudasjärvellä, Kalajoella ja Nivalassa sekä etänä.

KasvuDATA-hanke on saanut Maaseuturahaston rahoituksen Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta. Lue lisää hankkeen sivulta.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 3.2.2023 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ulla Lehtinen, erikoistutkija
ulla.lehtinen@oulu.fi, 050 4761 624

Viimeksi päivitetty: 20.1.2023