LAKU-hankkeen tuotteistamisklinikat toukokuussa 2022

LAKU - Laaksoista kukkuloille: näkyvyyttä maaseutumatkailuun digitalisaatiolla ja tuotteistamisella -yhteishanke järjestää yrityksille 2,5 tunnin tuotteistamisklinikoita toukokuussa 2022.

LAKU-hankkeen tuotteistamisklinikat (graafinen kuva)

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Brain Center (Raahe), Nitek (Nivala) ja Teams

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tuotteistamisen klinikalla lähdemme liikkeelle matkailun trendeistä, hankealueella liikkuvista erilaisista matkailijatyypeistä. Illan aikana käymme läpi matkailijatyyppien erityisiä kiinnostuksen kohteita ja erityistarpeita sekä saavutettavuuden ja palvelun vastuullisuuden merkitystä matkailijalle. Perehdymme mielikuvia herättävän ja kaiken kertovan tuotekortin merkitykseen matkailupalvelun myynnissä sekä palvelun laadukkaan tuottamisen, laadukkaan viestinnän ja suosittelumarkkinoinnin symbioosiin.Klinikat on jaettu osallistujien saaman hyödyn maksimoimiseksi "Ready", "Steady" ja "Go" – tilaisuuksiksi."Ready" tasoisella toimijalla on ajatus tekemisestä, mutta ei valmista tuotetta. Klinikka järjestetään 9.5.2022 17:30-20:00.

"Steady" tasoisella toimijalla on viimeistelyä vaativa tuote tai ongelmia myynnissä. Klinikka järjestetään 11.5.2022 17:30-20:00.

"Go" tasoisella toimijalla on valmis tuote, mutta tuotetta tai toimintaa halutaan viimeistellä. Klinikka järjestetään 12.5.2022 17:30-20:00.Tilaisuudet järjestetään hybriditoteutuksina eli voit osallistua hankkeen paikkakunnilla tai etänä.Klinikalla käsiteltäviä aiheita ovat matkailupalveluiden tuotteistamisen näkökulmasta mm.

· Ihanneasiakkaan tunnistaminen

· Palvelukuvaus ja sen merkitys

· Vastuullisuus

· Saavutettavuus

· Esteettömyys

· Palvelun tuottaminen

· HinnoitteluIlmoittaudu valitsemaasi klinikkaan täältä 2.5.2022 mennessä.Klinikkaan osallistumisen jälkeen toimijalla on mahdollisuus osallistua toimijakohtaiseen noin 45 minuutin mittaiseen sparraukseen, jotka alkavat viikolla 20. Sparrauksen aikana on mahdollista viilata jo olemassa olevaa matkailutuotetta tai kehittää kokonaan uutta tuotetta kohti myyntikuntoa. Sparraaminen tapahtuu ensisijaisesti Teamsissa. Oman sparrausajan voit varata jo nyt kätevästi Doodlesta.Kaikki LAKU-hankkeen toimenpiteet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille hankealueen (Raahen seutukunta, Nivala, Haapajärvi ja Kärsämäki) matkailutoimijoille.

Hankkeen päätoteuttaja on Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti. Muut toteuttajat ovat Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry, Kattilakosken Osuuskunta ja Raahen seutu. Rahoittajia ovat EAKR ja Pohjois-Pohjanmaan liitto.

Kysy lisää järjestelyistä:

Alina Pihlajaniemi, projektityöntekijä

alina.pihlajaniemi@nihak.fi

+358 50 4739494

Kysy lisää hankkeesta:

Ulla Lehtinen, projektipäällikkö, erikoistutkija

ulla.lehtinen@oulu.fi

+358 50 4761 624

Projektisivu:

https://www.oulu.fi/fi/projektit/laku-laaksoista-kukkuloille-nakyvyytta-maaseutumatkailuun-digitalisaatiolla-ja-tuotteistamisella

Viimeksi päivitetty: 21.4.2022