Sähköisen omistajanvaihdosverkkosivun testaus

Kutsumme sinut mukaan testaamaan sähköisen omistajanvaihdospalvelun, VALOn, alustavaa suunnitelmaa siitä, millainen verkkosivu palvelisi yrityksen ostajia ja myyjiä sekä matalan kynnyksen neuvoja parhaalla mahdollisella tavalla. Testauksen jälkeen määrittelemme toteutustavan, jonka mukaan sähköisen omistajanvaihdospalvelun toteutus tullaan kilpailuttamaan.
mies istuu läppärin ääressä kuulokkeet päässään

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Lisää tapahtuma kalenteriin

VALOn tavoitteena on tuottaa sähköinen omistajanvaihdospalvelu, jolla tuetaan myyjää, ostajaa ja omistajanvaihdosneuvojaa omistajanvaihdoksen eri vaiheissa. Toivomme palautetta omistajanvaihdosten parissa työskenteleviltä ja erityisesti yrittäjiltä, joille omistajanvaihdos tai sukupolvenvaihdos on ajankohtainen.Vastaaminen on anonyymia. Testin loppuun tehneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi (2 kpl) GoGift Superlahjakorttia arvoltaan 50 €. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi toivomme ehdotuksia palvelun nimeksi.Testilinkki on auki 13.-19.2.2023.Ennen kuin painat testilinkkiä, pyydämme sinua huomioimaan, että- Tämä on alustava toteutushahmotelma.

- Sivuston sisältö (tekstit yms.) ovat esimerkkejä ja tässä suunnitelmassa aiheita käsitellään pintapuolisesti otsikkotasolla. Tarkemmat aiheet, kuten esimerkiksi arvonmäärityksen perusteet ja verotus tulevat löytymään lopullisesta versiosta näiden otsikoiden alta.Toivomme erityisesti, että mainitset kolme hyvää ja kolme kehitettävää aihetta.LINKKI: https://t.maze.co/142505190Kiitos, arvostamme panostanne VALO-palvelun kehittämisessä!VALO – Valtakunnallinen omistajanvaihdoksen osaamiskeskittymä -hankkeessa kehitetään valtakunnallinen omistajanvaihdoksen digitaalisen palvelualusta, joka tukee yrityksen ostajaa ja myyjää yrityksen omistajanvaihdoksessa tai sukupolvenvaihdoksessa. Neuvojat ja asiantuntijat voivat hyödyntää palvelua omassa työssään ja kasvattaa omaa osaamistaan. Palvelua kehitetään yhdessä eri asiantuntijoiden ja matalan kynnyksen neuvojien kanssa, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin kaikkia osapuolia läpi omistajanvaihdoksen sijainnista riippumatta.Lisätietoja hankkeesta: https://www.oulu.fi/fi/projektit/valo-valtakunnallinen-omistajanvaihdok…

Lisätiedot:

Kai Hänninen, yliopistotutkija, projektipäällikkö / VALO-hanke

Kai.hanninen@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 13.2.2023