Ilmoittautuminen

Kaikki kevään 2024 promootion nuorten tohtoreiden paikat on täytetty. Ensisijainen osallistumisoikeus on vuosina 2020-2023 väitelleillä nuorilla tohtoreilla, mutta myös aiemmin valmistuneet tohtorit ovat voineet ilmoittautua mukaan.

Myös ilmoittautuminen kaikkien muiden kutsuvierasryhmien osalta on päättynyt.Ilmoittautumisohjeet


VUOSINA 2020-2023 SEKÄ AIEMMIN VALMISTUNEET NUORET TOHTORIT: Nuorten tohtoreiden ilmoittautuminen promootioon on päättynyt.

KUNNIATOHTORIT: Kunniatohtoreiden ilmoittautuminen on päättynyt.

Valitse oikea vaihtoehto kutsusi mukaan:

KUTSUVIERAAT

  • Kutsuvieras - Päivätilaisuus: Ilmoittautuminen on päättynyt.
  • Kutsuvieras - Päivä- ja iltatilaisuus: Ilmoittautuminen on päättynyt.

OULUN YLIOPISTOSSA TYÖSKENTELEVÄT KUTSUVIERAAT (PROFESSORIT, DEKAANIT, YMS.)

  • Oulun yliopiston henkilökunta - Päivätilaisuus: Ilmoittautuminen on päättynyt.
  • Oulun yliopiston henkilökunta - Päivä- ja iltatilaisuus: Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tärkeää: Mikäli kuulut promootion järjestäjiin tms., olet saanut erilliset ilmoittautumisohjeet sähköpostitse. Toimi niiden mukaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, ennen ilmoittautumislomakkeelle siirtymistä (mm. laskutustiedot, seuralaisen/seuralaisten nimet ja osoitteet sekä erityisruokavaliotiedot).

Osallistumismaksut ovat maksettavissa luottokortilla, suomalaisessa verkkopankissa tai laskulla. Laskutuslisä, 10 €, lisätään. Tarkemmat tiedot maksutavoista ja -ehdoista löytyvät ilmoittautumislomakkeelta.

Tutustuthan peruutusehtoihin sekä tohtoripromootion tietosuojalausekkeeseen (alla) ennen ilmoittautumistasi.

Osallistumismaksut

Miekanhiojaiset perjantaina 17.5.2024: 110 € / henkilö (sis. alv 24 %)

Promootioakti lauantaina 18.5.2024: ilmainen

Promootiopäivällinen ja tanssiaiset lauantaina 18.5.2024: 155 € / henkilö (sis. alv 24 %)

Promootiopurjehdus sunnuntaina 19.5.2024: 70 € / henkilö (sis. alv 24 %)

Promovointi poissaolevana: 60 € ( alv 0 %, tiedot julkaistaan matrikkelissa, diplomi postitetaan kotiin promootion jälkeen)

Promootiomatrikkeli

Promovoitavista kunniatohtoreista ja nuorista tohtoreista kootaan promootiomatrikkeli. Mikäli ette halua tietojanne promootiomatrikkeliin, teillä on oikeus jättää tiedot täyttämättä.

Matrikkelia varten pyydämme täyttämään ilmoittautumislomakkeella kysyttävät matrikkelitiedot huolellisesti. Erityisesti pyydämme täyttämään vähintään väitöskirjaa, tiedekuntaa ja tutkintoa koskevat tiedot (nähtävillä alla)​​:

Tiedekunta, josta tohtorintutkinto on myönnetty.

Väitöskirja.

Ylioppilastutkinto.

Tutkinnot.

Merkittävät opintomatkat.

Päätoimet ja –virat.

Merkittävimmät luottamustoimet.

Tasavallan presidentin tai muun vastaavan tahon myöntämät kunniamerkit, arvonimet tai muut merkittävät huomionosoitukset.

Syntymävuosi.

Tulostettava ohje matrikkelitietojen täyttämiseen Matrikkeliohje 2024

Seuralaiset

Promovendit voivat tuoda lauantain promootioaktiin yhden pääseuralaisen, joka pääsee seuraamaan promootioaktia itse juhlasalista, Saalastinsalista. Pääseuralainen on tervetullut myös miekanhiojaisiin perjantaina 17.5.2024, promootiopäivälliselle lauantaina 18.5.2024 sekä promootiopurjehdukseen sunnuntaina 19.5.2024.

Lisäksi promovendit ja kunniatohtorit voivat ilmoittaa kaksi lisäseuralaista, jotka seuraavat promootioaktia kuvansiirtona L1-salissa. Perinteen mukaan lisäseuralaiset eivät osallistu miekanhiojaisiin, promootiopäivälliselle tai promootiopurjehdukseen.

Tietosuojalauseke

Tohtoripromootion ilmoittautumislomakkeella kerättäviä henkilötietoja käsitellään Oulun yliopiston 12. tohtoripromootion järjestämisen yhteydessä. Promootioon liittyvissä tapahtumissa videokuvataan ja valokuvataan. Lisäksi itse promootioakti striimataan (suora verkkolähetys, stream). Promootiokulkuetta kuvataan dronella.

Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinua kuvataan ja että kuva- ja äänimateriaalia voidaan käyttää tietosuojailmoituksessa tarkemmin kuvattuihin tarkoituksiin.

Tutustuthan huolellisesti oheisiin tietosuojailmoituksiin, joissa kerrotaan, kuinka Oulun yliopisto käsittelee sinun ja avecisi henkilötietoja Oulun yliopiston 12. tohtoripromootion yhteydessä. Mahdollisesti ilmoittamallesi avecille toimitetaan häntä koskeva tietosuojailmoitus sähköpostitse.

Tietosuojailmoitus ilmoittautuneille: Tietosuojailmoitus ilmoittautuneille 2024

Tietosuojailmoitus aveceille: Avec tietosuojailmoitus 2024

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Muutokset ja peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse aboaevents(at)certia.fi. Mahdollisen uuden laskun tuottamisesta (johtuen virheellisestä laskutusosoitteesta tai muista muutoksista) peritään 10 euron lisäveloitus.

Mikäli vahvistettu osallistuminen perutaan 24.3.2024 mennessä, pidätämme toimistokuluina 50 €, joka vähennetään palautuksesta. 24.3.2024 jälkeen tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksujen palautuksia ei tehdä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ole ystävällisesti yhteydessä conferment.ceremony(at)oulu.fi. Ilmoittautumislomakkeeseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä ole yhteydessä aboaevents(at)certia.fi.