Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen promootioon on sulkeutunut.

Oulun yliopiston 11. tohtoripromootiossa vihitään 228 nuorta tohtoria, 21 kunniatohtoria ja 10 riemutohtoria.

Ilmoittautumisohjeet

Tohtoripromootioon ilmoittautuminen on SULKEUTUNUT.

KUTSUVIERAAT

OULUN YLIOPISTOSSA TYÖSKENTELEVÄT KUTSUVIERAAT (PROFESSORIT, DEKAANIT, YMS.)

 

Tärkeää: Mikäli kuulut promootion järjestäjiin ja olet saanut erilliset ilmoittautumisohjeet sähköpostitse, toimi niiden mukaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, ennen ilmoittautumislomakkeelle siirtymistä (mm. laskutustiedot, seuralaisen/seuralaisten nimet ja osoitteet sekä erityisruokavaliotiedot). 

Osallistumismaksut ovat maksettavissa luottokortilla, suomalaisessa verkkopankissa tai laskulla. Laskutuslisä, 10 €, lisätään. Tarkemmat tiedot maksutavoista ja -ehdoista löytyvät ilmoittautumislomakkeelta.

Tutustuthan peruutusehtoihin sekä tohtoripromootion tietosuojalausekkeeseen (alla) ennen ilmoittautumistasi.

Osallistumismaksut

Miekanhiojaiset perjantaina 27.5.2022: 100 € / henkilö

Promootioakti lauantaina 28.5.2022: ilmainen

Promootiopäivällinen ja tanssiaiset lauantaina 28.5.2022: 130 € / henkilö

Promootiopurjehdus sunnuntaina 29.5.2022: 50 € / henkilö

Promovointi poissaolevana: 50 € (tiedot julkaistaan matrikkelissa, diplomi postitetaan kotiin promootion jälkeen)

Promootiomatrikkeli

Promovoitavista kunniatohtoreista ja nuorista tohtoreista kootaan promootiomatrikkeli. Mikäli ette halua tietojanne promootiomatrikkeliin, teillä on oikeus jättää tiedot täyttämättä. 

Matrikkelia varten pyydämme täyttämään ilmoittautumislomakkeella kysyttävät matrikkelitiedot huolellisesti. Erityisesti pyydämme täyttämään vähintään väitöskirjaa, tiedekuntaa ja tutkintoa koskevat tiedot (nähtävillä alla)​​:

Tiedekunta, josta tohtorintutkinto on myönnetty.

Väitöskirja.

Ylioppilastutkinto.
 
Tutkinnot.

Merkittävät opintomatkat.

Päätoimet ja –virat.

Merkittävimmät luottamustoimet.

Tasavallan presidentin tai muun vastaavan tahon myöntämät kunniamerkit, arvonimet tai muut merkittävät huomionosoitukset.

Syntymävuosi.

Tulostettava ohje matrikkelitietojen täyttämiseen, pdf-tiedosto.

Seuralaiset

Promovendit voivat tuoda lauantain promootioaktiin yhden pääseuralaisen, joka pääsee seuraamaan promootioaktia itse juhlasalista, Saalastinsalista. Pääseuralainen on tervetullut myös miekanhiojaisiin perjantaina 27.5.2022, promootiopäivälliselle lauantaina 28.5.2022 sekä promootiopurjehdukseen sunnuntaina 29.5.2022.

Lisäksi promovendit ja kunniatohtorit voivat ilmoittaa kaksi lisäseuralaista, jotka seuraavat promootioaktia kuvansiirtona L1-salissa. Lisäseuralaisilla ei ole tilojen rajoitteiden vuoksi mahdollisuutta osallistua miekanhiojaisiin, promootiopäivälliselle tai promootiopurjehdukseen.

Tietosuojalauseke

Tohtoripromootion ilmoittautumislomakkeella kerättäviä henkilötietoja käsitellään Oulun yliopiston 11. tohtoripromootion järjestämisen yhteydessä. Promootioon liittyvissä tapahtumissa videokuvataan ja valokuvataan. Lisäksi itse promootioakti striimataan (suora verkkolähetys, stream). Promootiokulkuetta kuvataan dronella.

Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinua kuvataan ja että kuva- ja äänimateriaalia voidaan käyttää tietosuojailmoituksessa tarkemmin kuvattuihin tarkoituksiin.

Tutustuthan huolellisesti oheisiin tietosuojailmoituksiin, joissa kerrotaan, kuinka Oulun yliopisto käsittelee sinun ja avecisi henkilötietoja Oulun yliopiston 11. tohtoripromootion yhteydessä. Mahdollisesti ilmoittamallesi avecille toimitetaan häntä koskeva tietosuojailmoitus sähköpostitse. Tietosuojailmoituksen ilmoittautuneille löydät täältä tietosuojailmoituksen aveceille löydät täältä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Muutokset ja peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse info (at) aboaservices.fi . Muutoskulu on 10 €/muutos. Mikäli vahvistettu osallistuminen perutaan 1.4.2022 mennessä, pidätämme toimistokuluina 50 €, joka vähennetään palautuksesta. Promootiopurjehduksen toimistomaksu peruutuksen osalta on 30 €. 1.4.2022 jälkeen tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksujen palautuksia ei tehdä.

Force Majeure:

Terveydellisistä syistä tapahtuvien peruutusten osalta voidaan maksettu rekisteröitymismaksu palauttaa vähennettynä toimistomaksulla. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse info (at) aboaservices.fi  . Sairauslomatodistus on esitettävä peruutuksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ole ystävällisesti yhteydessä conferment.ceremony(at)oulu.fi.  Ilmoittautumislomakkeeseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä ole yhteydessä info(at)aboaservices.fi.