Antti Isosalo

Antti Isosalo. (c) Seija Leskelä.

Antti Isosalo on valmistunut tietotekniikan (teknillisen matematiikan) diplomi-insinööriksi Oulun Yliopistosta. Hän on suorittanut lisäksi erillisopintoja matematiikasta ja fysiikasta sekä aineenopettajan pedagogiset opinnot (60 op). Isosalo työskentelee tällä hetkellä Lääketieteen tekniikan ja terveystieteiden tutkimusyksikössä. Hän suorittaa filosofian tohtorin tutkintoa lääketieteen tekniikan alalta aiheenaan tekoälyperustainen rintasyövän havainnointi mammografiakuva-aineistoista.

Isosalo on työskennellyt useita vuosia hahmontunnistukseen ja koneoppimiseen liittyvien tutkimusongelmien parissa sekä toiminut aiemmin Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan konenäön ja signaalianalyysin tutkimuskeskuksen koneoppimisen kurssilla opetusassistenttina. Hänen nykyiset kiinnostuksenkohteensa liittyvät syväoppimiseen ja lääketieteelliseen kuvantamiseen.

Edellä mainittujen tutkimusaktiviteettien lisäksi Isosalo on aiemmin työskennellyt Lääketieteen tekniikan kansainvälisen maisteriohjelman opintoneuvontaan ja opetushallintoon liittyvissä tehtävissä (2017-2019).

Tutkimusaiheet

  • Koneoppiminen
  • Konenäkö
  • Lääketieteellinen kuvantaminen
  • Rintasyöpä
  • Hajautettu laskenta

Yhteystiedot

Sähköposti

Antti.Isosalo@oulu.fi

Postiosoite

Lääketieteellinen tiedekunta
PL 5000
90014 OULUN YLIOPISTO

Projektit