Tutkijoiden tarinoita ja saavutuksia

Oulun yliopistossa tehdään laaja-alaista tutkimusta. Monitieteinen yliopisto mahdollistaa monialaiset tutkimusryhmät, joissa yhdistyy eri tieteenalojen huippuosaaminen. Oulun yliopisto myös houkuttelee kansainvälisiä tutkijoita Ouluun.

Tutustu, millaista tutkijoiden arki on ja millaista uutta tietoa ja saavutuksia Oulun yliopiston tutkijat ovat saaneet aikaan.

Tutkijan uralle Oulun yliopistosta

Oulun yliopistosta valmistuneet työllistyvät hyvin monipuolisiin tehtäviin. Tutkijat työskentelevät osana monitieteistä ja kansainvälistä tiedeyhteisöä.

Monitieteistä tutkimusta

Oulun yliopiston tutkimus pohjautuu vahvaan monitieteiseen osaamiseen. Eri tieteenalojen osaamista yhdistämällä voidaan löytää kokonaisvaltaisia ratkaisuja erilaisiin ongelmiin.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kiinnostaako tutkijan uralle suuntautuminen? Oulun yliopistossa tohtorikoulutusta koordinoi kaikkien tieteenalojen yhteinen Oulun yliopiston tutkijakoulu.

Kansainvälinen ja monitieteinen työympäristömme tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia tutkimustyöstä Oulun yliopistossa kiinnostuneille.