Kesän 2024 startup-tapahtumat Oulussa

Lukuvuosi on valtaosalla jo pulkassa, mutta se ei suinkaan tarkoita, että kaikki järjestetty sisältö loppuisi. Kesä on mitä mainiointa aikaa rentoutua ja tutustua uusiin asioihin, kuten esimerkiksi paikallisen startup-ekosysteemin toimintaan. Tervetuloa osallistumaan ja tutustumaan!

Hae InnoFestiin viimeistään 26.5.
PrintoCentin InnoFest on maailman suurin painettuun elektroniikkaan liittyvä avoimen innovaation kilpailu. Sen aikana 15 kansainvälistä ja poikkitieteellistä tiimiä kirkastavat, kehittävät, testaavat ja parantavat ideoitaan Oulussa. Voit osallistua idean kera tiiminä tai yksilönä idean kanssa tai ilman.

Kilpailu on maksuton ja sinulla on mahdollisuus voittaa painetun elektroniikan aloituspaketti tukemaan ideasi seuraavia askeleita! Mikäli ilmoittautuminen menee ohitse, mutta kiinnostusta olisi, ota yhteyttä Villeen: ville.saarenpaa@oulu.fi.

Lue lisää: https://www.printocent.net/innofest

12.6. Midnight Shine – Startupien ja rahoittajien kohtaamispaikka
Midnight Shine tarjoaa rentoa yhdessäoloa, arvokkaita keskusteluja ja maukasta ruokaa rauhallisessa mökkimäisessä luontoympäristössä. Tämän vuoden tapahtumassa Ketomo jakaa oman yrittäjätarinansa ja herkullista jäätelöä.

Päivämäärä ja aika: 12.6.2024, 17.15 BusinessAsema / 18.00 Maikkulan Kartano Tapahtumapaikka: Maikkulan Kartano, Maikkulanrinne 21, 90240 Oulu

Lue lisää: Midnight Shine 2024 (businessoulu.com)

13.6. Create Action with Meaningful Content
Tapahtumassa saat työkaluja vaikuttavan ja vakuuttavan sisällön tuottamiseen, mikä auttaa luomaan myyntiä, löytämään kumppaneita ja sijoittajia sekä saamaan asiakkaita.

Kolme mahtavaa keynote-puhujaa:

  • Martti Vaalahti: The Superpower of Words
  • Katarina Laaksonen: Marketing Communications Agency Kuulu: Most effective digital marketing channels and content
  • Elise Pietarila: How to create a phenomenon that moves masses and how to utilize the same elements on a smaller scale

Lue lisää: Create Action with Meaningful Content (businessoulu.com)

Oulu tukee opiskelijoiden startup-yritysten kasvua – tutustu kolmeen inspiroivaan opiskelijayrittäjätarinaan

Rahoitusta liikeidean testaamiseen – Proof-of-Concept -rahoitusta jopa 5000€

Opiskelijoille on tarjolla idean testaamiseen ja pilotointiin tarkoitettu Proof-of-Concept (PoC) -rahoitus, jota on saatavilla jopa 5000€ liikeideaa kohden. PoC-rahoitusta voidaan hakea vain ideavaiheeseen – jo perustetut yritykset eivät ole PoC-rahoituksen piirissä. Rahoitusta on mahdollista saada ostopalveluihin sekä materiaalihankintoihin.

PoC-rahoitukselle on jatkuva haku, mutta rahat tulee käyttää vuosittain marraskuun loppuun mennessä. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Villeen: ville.saarenpaa@oulu.fi.

Oulun yliopiston opiskelijat: https://www.oulu.fi/fi/opiskelijalle/tyoelamaan/yrittajyys#:~:text=liiketoimintaosaamisen%20verkko%2Dopintokokonaisuus-,Proof%2Dof%2DConcept,-(PoC)%2Drahoitus

Tervetuloa maksuttomaan "Haluatko oikeasti onnistua bisneksessä?" -webinaarisarjaan

  • Osa 1: Yrittäjyys / 29.5. klo 8.30-10, Kim Väisänen
  • Osa 2: Liikeidean kaupallistaminen / 15.8. klo 8.30-10, Marko Sorri
  • Osa 3: Strategia / 19.9. klo 8.30-10, Marco Mäkinen
  • Osa 4: Rahoituskelpoisuus / 9.10. klo 8.30-10, Marko Sorri
  • Osa 5: Vienti / 13.11. klo 8.30-10, Kim Väisänen

Ilmoittaudu: https://topaasia.com/nain-onnistut-busineksessa

Extra: 1.-5.7. EKINN Entrepreneurship Training Program in San Sebastián

1.–5. heinäkuuta San Sebastiánin uusi innovaatio- ja yrittäjyyskeskus EKINN järjestää intensiivisen yrittäjyyskoulutusohjelman. Matkakuluja lukuun ottamatta koulutus on maksuton ja se pidetään kokonaan englanniksi. Koulutus on suunnattu 18–30-vuotiaille nuorille paikallisille ja kansainvälisille yrittäjille, joilla on ideointivaiheessa oleva innovatiivinen projekti tai jotka ovat kiinnostuneita syventämään tietämystään innovatiivisen yrittäjyyden alalla. --> About EKINN (fomentosansebastian.eus)

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän koulutukseen, lähetäthän motivaatiokirjeesi englanniksi osoitteeseen fomentoss@donostia.eus 15.6.2024 mennessä.

Merkkaa jo kalenteriisi nämä tulevat syksyn tapahtumat! Lisätietoa elokuussa tai kysyttäessä.

Viimeksi päivitetty: 24.5.2024