Peppiin uusi versio toukokuussa – käyttökatko 6.5.2024

Oulun yliopiston Peppiin tehdään toukokuun alussa versiopäivitys, jonka vuoksi palvelussa on koko päivän kestävä käyttökatko 6.5. klo 8:00 alkaen. Peppiin kirjautuminen onnistuu jälleen 7.5. klo 9:00. Käyttökatkon aikana kaikki Pepin työpöydät ja opinto-opas ovat pois käytöstä eikä kirjautuminen järjestelmään onnistu. Käyttökatko koskee kaikkia Pepin käyttäjiä.

Käyttökatkon aikana Peppi päivitetään versiosta 4.6.0 versioon 4.7.2. Versiopäivityksessä Peppiin tulee korjauksia ja toiminnallisuuksia, joista tiedotamme kattavasti hieman myöhemmin Patiossa ja käyttäjäryhmittäin. Versiopäivityksen vaikutuksista järjestetään tarvittaessa myös koulutuksia käyttäjille.

Tuudon toiminnot, mukaan lukien lukujärjestys, opintotiedot ja opiskelijakortti ovat nähtävissä käyttökatkon ajan. Käyttökatkon ajaksi Tuudoon tallennetaan nähtäväksi käyttökatkoa edeltävät tiedot, eli tiedot eivät päivity katkon aikana. Tuudo toimii myös muiden mahdollisten katkojen aikana. Opinto-opas ei ole käytettävissä katkon aikana.

Lyhyet katkot myös suunnitellun käyttökatkon jälkeen ovat mahdollisia. Näistä katkoista tiedotetaan yliopiston verkkosivujen Pepin kirjautumissivulla, johon käyttäjä ohjataan katkon aikaisen kirjautumisyrityksen jälkeen.

Viimeksi päivitetty: 9.4.2024