24/7 kampusalue Pegasuksessa

Tiedekirjasto Pegasuksen toisen kerroksen ryhmätyökäytävä (sijainti) on osa Opiskelijan 24/7 kampusaluetta. Tila on käytettävissä ympäri vuorokauden Oulun yliopiston opiskelijoille, muiden asiakkaiden käytössä tilat ovat kirjaston aukioloaikoina. Käynti Väylältä kulkukortilla kirjaston ollessa kiinni. Kulkukortin voi hankkia yliopiston verkkokaupasta https://shop.oulu.fi. Oamkin opiskelijat voivat käyttää tilassa olevia ryhmätyöhuoneita kirjaston aukioloaikoina silloin kun niihin ei ole varauksia.

Tilassa ovat ryhmätyöhuoneet PK253-255, PK261-PK268 sekä mikroluokat PK251 ja PK269
 

Ryhmätyötilat Pegasuksessa

Tiedekirjasto Pegasuksen 1. ja 2. kerroksen aulatiloissa on ryhmätyöskentelyyn sopivia pöytäryhmiä. Kolmannen kerroksen erikoiskokoelmahuone sopii myös ryhmätyöskentelyyn.

Kirjaston ulkopuolella 2. kerroksen käytäväaulassa on ryhmätöihin soveltuvia pöytiä. 

Ryhmätyöhuoneet Pegasuksessa

Työaseminen ohjelmistot

Ryhmätyöhuoneet on tarkoitettu pääsääntöisesti opiskelijoiden käyttöön ja vähintään kahden henkilön ryhmille. Oulun yliopiston opiskelijat voivat varata ryhmätyöhuoneita O365-kalentereilla korkeintaan 3 tunniksi päivässä (ohje varauksen tekemiseen). Varaus raukeaa, jos varaaja ei ole saapunut 15 minuutissa. Oamkin opiskelijat eivät voi varata Pegasuksen ryhmätyöhuoneita, mutta ryhmätyöhuoneet ovat vapaasti käytettävissä silloin kun niissä ei ole varauksia.

 

Ryhmätyötilat Lääketieteen kirjastossa

Lääketieteen kirjastossa sijaitsevat ryhmätyötilat varataan Tellus Kontinkankaan kautta. Varauksia hallinnoi Telluksen palvelupiste Service Point Kontinkangas.

 

Ryhmätyötilat Sosiaali- ja terveysalan kirjastossa

Kirjastossa on ryhmätöihin soveltuvia pöytiä. Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat varata Sosiaali- ja terveysalan kirjaston työskentelytiloja sähköpostin kalenterin kautta. Tilanvarausohjeet >>

  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1341 (Tutkijanhuone 3h)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1342 (Ryhmätyötila 3 (kapas. 8) 2h)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1343 (Ryhmätyötila 4 (kapas. 8) 2h)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1344 (Ryhmätyötila 5, AV-huone 2h)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1346 (Ryhmätyötila 2 (kapas. 8) 2h)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1347 (Ryhmätyötila 1 (kapas. 8) 2h)

Tilakartta

Tilat ovat käytettävissä Oamkin ja OSAOn Kontinkankaan yksikön opiskelijoille viikon jokaisena päivänä klo 7:30-21:00, myös viikonloppuisin. Kirjaston ollessa suljettu tiloihin pääsee erillisellä kulkukortilla, jonka voi hakea virastomestareilta. 

 

Työskentelytilat Oulaisten oppimiskeskuksessa

Kirjastossa on lukupaikkoja ja työasemia. Oulaisten oppimiskeskuksen tilat ovat käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 8:00-19:00, ei viikonloppuisin. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, tilaan pääsee erillisellä avaimella. Oppimiskeskukseen pääsee sisään klo 15:30 saakka. 

 

Hiljaiset lukutilat Pegasuksessa

Tiedekirjasto Pegasuksen 2. kerroksessa historian kokoelmasalissa on hiljaista työskentelyä varten Lukupesäksi nimetty tila, jossa äänekäs keskustelu, ryhmätöiden teko, tietokoneen sekä matkapuhelimien käyttö on kielletty. Sisäänkäynti lukuhuoneeseen on historian kokoelmasalissa mikrofilmihuoneen puoleisella seinällä. Huom! Lukupesä on vielä toistaiseksi pois käytöstä remontin takia

Lisäksi hiljaiseen työskentelyyn sopivia tiloja ovat Pegasuksessa kielitieteen sekä historian kokoelmasalit sekä niissä sijaitsevat lukukopit (sijainti), joista koppeihin 1 ja 2 saa avaimen päivälainaan.

 

Työasema-alue Pegasuksessa

Tiedekirjasto Pegasuksen kolmannessa kerroksessa on itseopiskelutila, jossa on 66 VDI-työasemapäätettä (ohjelmat). Lisäksi toisessa kerroksessa, kielitieteen ja historian saleissa on 27 VDI-työasemapäätettä.

Tiedekirjasto Pegasuksen kolmannessa kerroksessa (kartta) ja Lääketieteen kirjastossa (kartta) on käytössä e-gradutyöasemia, joista on luettavissa kaikki Oulun yliopiston sähköiset opinnäytteet.

Asiakaskäyttöön tarkoitettuja työasemia on kaikissa kirjastoissamme, lue lisää täältä.

 

Mikroluokat Pegasuksessa

Tiedekirjasto Pegasuksen mikroluokat ovat itseopiskelukäytössä silloin, kun niissä ei ole opetusta.

Tiedekirjasto Pegasus, 2. kerros:

 

Säilytystilat Pegasuksessa

Kirjavaunut ja -kaapit Tiedekirjasto Pegasuksessa

Hyllypaikka lukusalilainoille Tiedekirjasto Pegasuksessa

  • sijainti 2. kerroksessa huoneessa PK201
  • varastosta lainattujen lukusalilainojen säilytyspaikka
  • säilytyspaikan voi varata kirjaston asiakaspalvelusta
  • säilytyspaikka poistetaan, kun lukusalilainat palautetaan