Valmistujaisjuhla publiikki

Publiikki eli valmistujaisjuhla on tiedekuntien valmistuvien juhla ja tutkintojen julkistamistilaisuus. Valmistujaisjuhlassa tiedekunta luovuttaa valmistuneille todistukset. Juhlaohjelmaan voi kuulua esityksiä, puheita ja kahvit.  Tiedekuntien publiikkikäytänteissä on alakohtaisia eroja, joten tarkistathan tiedekuntasi publiikkikäytänteet ja aikataulut. Juhlaan pyydetään ennakkoilmoittautumiset. Päivällä järjestettävän, akateemiseksi ja arvokkaaksi luokiteltavan tilaisuuden asu on tumma puku. Olennaista juhlassa on kuitenkin itse juhla-asia eli tutkintotodistuksen saaminen. Tervetuloa publiikkiin!

Alta löydät omaa tutkinto-ohjelmaasi koskevat ohjeet. Opiskelun ohjeet siirtyvät asteittain Sinulle-osioon. Seuraathan oman tiedekuntasi viestintää siirtymisen aikataulusta. Kaikkien tiedekuntien ohjeet löytyvät täältä viimeistään syyskuussa 2019.

Publiikki

Publiikkieli valmistumisjuhla on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa kauppakorkeakoulun koulutusdekaani luovuttaa tutkintotodistukset tutkinnon suorittaneille. Publiikki järjestetään kerran kuukaudessa (ei heinäkuussa ja elokuussa). Publiikkiin ilmoittaudutaan samalla kun täytetään tutkintotodistushakemus sähköisessä OSAT-järjestelmässä. Järjestelmään kirjaudutaan yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Publiikkiin ilmoittautuneille lähetetään erikseen kutsu sähköpostilla ja kutsussa mainitaan paikka missä publiikki pidetään. Publiikkiin voi ottaa mukaan enintään kolme avecia. Tilaisuus kestää osallistujien määrästä riippuen noin tunnin. Päivällä järjestettävän, akateemiseksi ja arvokkaaksi luokiteltavan tilaisuuden pukeutumistyyli voi olla esimerkiksi smart casual.

Jos et ilmoittaudu publiikkiin, voit noutaa tutkintotodistuksen koulutuksen lähipalvelupisteestä KE1020. Muilla paikkakunnilla asuville voimme tarvittaessa postittaa todistuksen kirjattuna.

Tutkinnon myöntöpäivä (publiikki)

SYKSY 2019

12.9. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

9.10. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

14.11. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

12.12. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

KEVÄT 2020 (kevään muut publiikkipäivät ilmoitetaan elo-syyskuun aikana)

23.1. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

Teknillisen tiedekunnan ja Tieto-ja sähkötekniikan tiedekunnan yhteisessä publiikissa jaetaan todistukset valmistuneille tekniikan kandidaateille, diplomi-insinööreille, arkkitehdeille, luonnontieteiden kandidaateille, filosofian maistereille, tekniikan lisensiaateille ja filosofian lisensiaateille.

Ylemmän korkeakoulututkinnon sekä lisensiaatin tutkintotodistuksia jaetaan jokaisessa publiikeissa.

Kandidaatin tutkinnon syyslukukauden aikana suorittaneet osallistuvat joulukuun pubiikkiin ja kevätlukukauden aikana suorittaneet osallistuvat kesäkuun publiikkiin. 

Tiedekunnan "Publiikkiohjeesta" löydät publiikkitilaisuuden pukeutumisohjeet.  Tilaisuuden arvioitu kesto on noin 1 tunti. HUOM! Publiikkiin tutkintohakemuksessa ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä kutsua tilaisuuteen. Tilaisuudesta saa lisäinfoa opintohallinnon palvelupisteestä (study.technology(at)oulu.fi).

Publiikit lukuvuonna 2019-2020 järjestetään klo 14:15 alkaen Saalastin salissa tai ravintola Kastarissa, seuraavina päivinä: 
19.9.2019 / 17.10.2019 / 14.11.2019 / 18.12.2019
16.1.2020 / 20.2.2020 / 19.3.2020 / 16.4.2020 / 14.5.2020 / 16.6.2020 / 20.8.2020

Lukuvuodesta 2018-2019 alkaen valmistumispäiviä on kerran kuukaudessa, mutta valmistumisjuhla eli publiikki järjestetään kaksi kertaa lukuvuodessa (joulu- ja kesäkuussa).

Publiikki eli valmistumisjuhla on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa koulutusdekaani luovuttaa tutkintotodistukset tutkinnon suorittaneille. Publiikkeja järjestetään joulukuussa ja kesäkuussa. Publiikkiin ilmoittaudutaan samalla kun täytetään tutkintotodistushakemus sähköisessä OSAT-järjestelmässä. Järjestelmään kirjadutaan yliopiston käyttäjätunnuksilla. Huomaa, että samana päivänä ei voi valmistua sekä kandidaatiksi että maisteriksi.

Pukeutumisohjeita publiikkia varten: klikkaa tästä.

Publiikki

Publiikki on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa tiedekunnan koulutusdekaani luovuttaa tutkintotodistukset tutkinnon suorittaneille. Publiikki järjestetään kerran lukukaudessa (kesä- ja joulukuussa).  Päivällä järjestettävän, akateemiseksi ja arvokkaaksi luokiteltavan tilaisuuden (muun kuin promootion) asu on ns. tumma puku.

Kesäkuun publiikki järjestetään tiistaina 18.6.2019 (kellonaika ilmoitetaan myöhemmin) salissa L3. Ilmoittautuminen publiikkiin tehdään tutkintotodistushakemuksella. Aikaisemmin kevätlukukaudella 2019 valmistuneet voivat myös halutessaan osallistua publiikkiin. Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen study.education@oulu.fi. Ilmoita myös vieraidesi määrä.

Mikäli valmistunut ei halua osallistua publiikkiin voi tutkintotodistuksen noutaa palvelupiste Kompassista (KE1020, Opintokatu) tutkintopäivänä tai sen jälkeen. Todistus voidaan toimittaa myös postitse vastaanottajan vastuulla kirjaamattomana kirjeenä. Todistuksen noutamistavasta tai postittamisesta ilmoitetaan tutkintotodistushakemuksessa.

Publiikki on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa tiedekunnan koulutusdekaani/dekaani luovuttaa tutkintotodistukset LuK-, FM- ja FL-tutkinnon suorittaneille. Ohjelmassa on mm. koulutusdekaanin ja/tai dekaanin avauspuhe, todistusten jako ja tämän jälkeen juomme kakkukahvit. Luonnontieteellinen tiedekunta järjestää publiikin kevään ja syksyn viimeisen valmistumispäivän yhteydessä. Publiikkiin voivat osallistua kaikki kyseisenä lukukautena valmistuneet. Publiikkiin voit kutsua kaksi vierasta ja yhden henkilökuntaan kuuluvan. Muista ilmoittautumisen yhteydessä kertoa vieraidesi lukumäärä ja heidän mahdollinen erityisruokavalionsa.

Seuraava luonnontieteellisen tiedekunnan publiikki järjestetään joulukuussa 2019. Tervetuloa kaikille publiikkiin!

Tieto-ja sähkötekniikan tiedekunnan ja Teknillisen tiedekunnan yhteisessä publiikissa annetaan koulutusdekaanin päätöksellä todistuksia tekniikan kandidaatin, diplomi-insinöörin, arkkitehdin, luonnontieteiden kandidaatin, filosofian maisterin, tekniikan lisensiaatin ja filosofian lisensiaatin tutkinnoista.

Ylemmän korkeakoulututkinnon sekä lisensiaatin tutkintotodistuksia annetaan jokaisessa publiikeissa.

Kandidaatin tutkinnon suorittaneet kutsutaan kevään viimeiseen (kevään aikana valmistuneet) ja syksyn viimeiseen (syksyn aikana valmistuneet) publiikkiin. 

Publiikit järjestetään tutkinnon myöntöpäivänä klo 14.15. alkaen Saalastin salissa tai ravintola Kastarissa, jotka sijaitsevat toisiaan vastapäätä. Tilaisuuden arvioitu kesto on noin 1 tunti.

HUOM! Publiikkiin ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä kutsua tilaisuuteen. Tilaisuudesta saa lisäinfoa opintohallinnon palvelupisteestä (study.technology(at)oulu.fi). "Publiikkiohjeesta" löydät publiikkitilaisuuden pukeutumisohjeet. 

KEVÄT 2019

Tutkinnon myöntöpäivä (publiikki)

torstai 24.1

torstai 21.2.

torstai 21.3.

torstai 18.4.

torstai 23.5.

tiistai 18.6.

 

KYSELYT tutkinnon suorittaneille: vastaa seuraaviin kyselyihin suorittamasi tutkinnosta mukaan

Kandidaatintutkinto: Valtakunnallinen kandipalautekysely (kyselyn linkki OSAT-järjestelmässä)

Diplomi-insinöörin tutkinto: TEK:in kysely tekniikan aloilta valmistuville.

Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan lääkärin- ja hammaslääkärinvalatilaisuus järjestetään Saalastinsalissa, Pentti Kaiteran Katu 1, lauantaina 28. päivänä syyskuuta 2019 kello 13.00 alkaen.

Hammaslääketieteen tutkinto-ohjelman viidennellä vuosikurssilla on kevään päätteeksi oma päätösjuhla, johon kutsutaan opetukseen osallistuvat henkilöt ja omaiset. Lisäksi syksyisin järjestetään valmistuneiden lääkäreiden ja hammaslääkäreiden valatilaisuus.

Terveystieteissä ei ole valmistujaisjuhlaa/publiikkia.

Viimeksi päivitetty: 28.8.2019