Valmistujaisjuhla publiikki

Publiikki eli valmistujaisjuhla on tiedekuntien valmistuvien juhla ja tutkintojen julkistamistilaisuus. Valmistujaisjuhlassa tiedekunta luovuttaa valmistuneille todistukset. Juhlaohjelmaan voi kuulua esityksiä, puheita ja kahvit.  Tiedekuntien publiikkikäytänteissä on alakohtaisia eroja, joten tarkistathan tiedekuntasi publiikkikäytänteet ja aikataulut. Juhlaan pyydetään ennakkoilmoittautumiset. Päivällä järjestettävän, akateemiseksi ja arvokkaaksi luokiteltavan tilaisuuden asu on tumma puku. Olennaista juhlassa on kuitenkin itse juhla-asia eli tutkintotodistuksen saaminen. Tervetuloa publiikkiin!

Alta löydät omaa tutkinto-ohjelmaasi koskevat ohjeet.

Publiikki

Publiikkieli valmistumisjuhla on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa kauppakorkeakoulun koulutusdekaani luovuttaa tutkintotodistukset tutkinnon suorittaneille. Publiikki järjestetään kerran kuukaudessa (ei heinäkuussa). Publiikkiin ilmoittaudutaan samalla kun täytetään tutkintotodistushakemus sähköisessä OSAT-järjestelmässä. Järjestelmään kirjaudutaan yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Publiikkiin ilmoittautuneille lähetetään erikseen kutsu sähköpostilla ja kutsussa mainitaan paikka missä publiikki pidetään. Publiikkiin voi ottaa mukaan enintään kolme avecia. Tilaisuus kestää osallistujien määrästä riippuen noin tunnin.
Päivällä järjestettävän, akateemiseksi ja arvokkaaksi luokiteltavan tilaisuuden pukeutumistyyli voi olla esimerkiksi smart casual.

Jos et ilmoittaudu publiikkiin, voit noutaa tutkintotodistuksen koulutuksen lähipalvelupisteestä KE1020. Muilla paikkakunnilla asuville voimme tarvittaessa postittaa todistuksen kirjattuna.

Tutkinnon myöntöpäivä (publiikki)

SYKSY 2019

12.9. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

9.10. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

14.11. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

12.12. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

KEVÄT 2020

23.1. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

13.2. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

12.3. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

8.4. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

14.5. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

17.6. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

20.8. Kauppakorkeakoulun publiikki kandidaateille ja maistereille klo 15. Todistus ja Diploma Supplement luovutetaan publiikissa.

Teknillisen tiedekunnan ja Tieto-ja sähkötekniikan tiedekunnan yhteisessä publiikissa jaetaan todistukset valmistuneille tekniikan kandidaateille, diplomi-insinööreille, arkkitehdeille, luonnontieteiden kandidaateille, filosofian maistereille, tekniikan lisensiaateille ja filosofian lisensiaateille.

Ylemmän korkeakoulututkinnon sekä lisensiaatin tutkintotodistuksia jaetaan jokaisessa publiikeissa.

Kandidaatin tutkinnon syyslukukauden aikana suorittaneet osallistuvat joulukuun pubiikkiin ja kevätlukukauden aikana suorittaneet osallistuvat kesäkuun publiikkiin. 

Tiedekunnan "Publiikkiohjeesta" löydät publiikkitilaisuuden pukeutumisohjeet.  Tilaisuuden arvioitu kesto on noin 1 tunti. HUOM! Publiikkiin tutkintohakemuksessa ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä kutsua tilaisuuteen. Tilaisuudesta saa lisäinfoa opintohallinnon palvelupisteestä (study.technology(at)oulu.fi).

Publiikit lukuvuonna 2019-2020 järjestetään klo 14:15 alkaen Saalastin salissa tai ravintola Kastarissa, seuraavina päivinä: 
19.9.2019 / 17.10.2019 / 14.11.2019 / 18.12.2019
16.1.2020 / 20.2.2020 / 19.3.2020 / 16.4.2020 / 14.5.2020 / 16.6.2020 / 20.8.2020

Valmistumispäiviä on kerran kuukaudessa, mutta valmistumisjuhla eli publiikki järjestetään kaksi kertaa lukuvuodessa (joulu- ja kesäkuussa).

Publiikki eli valmistumisjuhla on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa koulutusdekaani luovuttaa tutkintotodistukset tutkinnon suorittaneille. Publiikkeja järjestetään joulukuussa ja kesäkuussa. Publiikkiin ilmoittaudutaan samalla kun täytetään tutkintotodistushakemus sähköisessä OSAT-järjestelmässä. Järjestelmään kirjadutaan yliopiston käyttäjätunnuksilla. Huomaa, että samana päivänä ei voi valmistua sekä kandidaatiksi että maisteriksi.

Pukeutumisohjeita publiikkia varten: klikkaa tästä.

Publiikki

Publiikki on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa tiedekunnan koulutusdekaani luovuttaa tutkintotodistukset tutkinnon suorittaneille. Publiikki järjestetään kasvatustieteiden tiedekunnassa kerran lukukaudessa (kesä- ja joulukuussa).  Päivällä järjestettävän, akateemiseksi ja arvokkaaksi luokiteltavan tilaisuuden (muun kuin promootion) asu on ns. tumma puku.

Syyslukukauden 2019 publiikki järjestetään keskiviikkona 18.12. klo 13.00 Tellus StagellaPubliikissa jaetaan todistukset 30.11. valmistuville. Ilmoittautuminen publiikkiin tehdään tutkintotodistushakemuksella.

Aikaisemmin syyslukukaudella 2019 valmistuneet voivat myös halutessaan osallistua publiikkiin. Ilmoittautuminen lähetetään osoitteeseen study.education(at)oulu.fi 9.12.2019 mennessä.

Mikäli valmistunut ei halua osallistua publiikkiin voi tutkintotodistuksen noutaa palvelupiste Kompassista (KE1020, Opintokatu, avoinna klo 10-14). Todistus voidaan toimittaa myös postitse vastaanottajan vastuulla kirjaamattomana kirjeenä. Todistuksen noutamistavasta tai postittamisesta ilmoitetaan tutkintotodistushakemuksessa.

Publiikki on suoritettujen tutkintojen julkistamistilaisuus, jossa tiedekunnan koulutusdekaani/dekaani luovuttaa tutkintotodistukset LuK-, FM- ja FL-tutkinnon suorittaneille. Ohjelmassa on mm. koulutusdekaanin ja/tai dekaanin avauspuhe, todistusten jako ja tämän jälkeen juomme kakkukahvit. Luonnontieteellinen tiedekunta järjestää publiikin kevään ja syksyn viimeisen valmistumispäivän yhteydessä. Publiikkiin voivat osallistua kaikki kyseisenä lukukautena valmistuneet. Publiikkiin voit kutsua kaksi vierasta ja yhden henkilökuntaan kuuluvan. Muista ilmoittautumisen yhteydessä kertoa vieraidesi lukumäärä ja heidän mahdollinen erityisruokavalionsa.

Seuraava luonnontieteellisen tiedekunnan publiikki järjestetään joulukuussa 2019. Tervetuloa kaikille publiikkiin!

Tieto-ja sähkötekniikan tiedekunnan ja Teknillisen tiedekunnan yhteisessä publiikissa annetaan koulutusdekaanin päätöksellä todistuksia tekniikan kandidaatin, diplomi-insinöörin, arkkitehdin, luonnontieteiden kandidaatin, filosofian maisterin, tekniikan lisensiaatin ja filosofian lisensiaatin tutkinnoista.

Ylemmän korkeakoulututkinnon sekä lisensiaatin tutkintotodistuksia annetaan jokaisessa publiikeissa.

Kandidaatin tutkinnon suorittaneet osallistuvat kevään viimeiseen (kevään aikana valmistuneet) ja syksyn viimeiseen (syksyn aikana valmistuneet) publiikkiin. 

Publiikit järjestetään tutkinnon myöntöpäivänä klo 14.15. alkaen Saalastin salissa tai ravintola Kastarissa, jotka sijaitsevat toisiaan vastapäätä. Tilaisuuden arvioitu kesto on noin 1 tunti.

HUOM! Publiikkiin ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä kutsua tilaisuuteen. Tilaisuudesta saa lisäinfoa opintohallinnon palvelupisteestä (study.technology(at)oulu.fi). "Publiikkiohjeesta" löydät publiikkitilaisuuden pukeutumisohjeet. 

LUKUVUOSI 2019-2020

Publiikki (todistus noudettavissa)

torstai 19.9.

torstai 17.10.

torstai 14.11.

keskiviikko 18.12.

torstai 16.1.

torstai 20.2.

torstai 19.3.

torstai 16.4.

torstai 14.5.

tiistai 16.6.

torstai 16.7. (ei publiikkia)

torstai 20.8.

KYSELYT tutkinnon suorittaneille: vastaa seuraaviin kyselyihin suorittamasi tutkinnosta mukaan

Kandidaatintutkinto: Valtakunnallinen kandipalautekysely (vastataan samalla, kun täyteään tutkintohakemus OSAT-järjestelmässä)

Diplomi-insinöörin tutkinto: TEK:in kysely tekniikan aloilta valmistuville.

Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan lääkärin- ja hammaslääkärinvalatilaisuus järjestetään Saalastinsalissa, Pentti Kaiteran Katu 1, lauantaina 28. päivänä syyskuuta 2019 kello 13.00 alkaen.

Hammaslääketieteen tutkinto-ohjelman viidennellä vuosikurssilla on kevään päätteeksi oma päätösjuhla, johon kutsutaan opetukseen osallistuvat henkilöt ja omaiset. Lisäksi syksyisin järjestetään valmistuneiden lääkäreiden ja hammaslääkäreiden valatilaisuus.

Terveystieteissä ei ole valmistujaisjuhlaa/publiikkia.

Lääketieteellisessä tiedekunnasssa ei ole erillistä valmistujaisjuhlaa lääketieteen tekniikan tutkinto-ohjelmasta valmistuville.

Lääketieteellisessä tiedekunnassa ei ole erillistä valmistujaisjuhlaa hyvinvointitekniikan tutkinto-ohjelmasta valmistuville.

Viimeksi päivitetty: 27.11.2019