University of Oulu, 2019

Ristiinopiskelu

Oulun yliopiston opiskelija voi hankkia lisää osaamista Oulun ammattikorkeakoulun tarjoamista ristiinopiskeluopinnoista. Vastaavasti Oulun ammattikorkeakoulun opiskelija voi hankkia osaamista Oulun yliopiston tarjoamista ristiinopiskeluopinnoista.  

Ristiinopiskeluopintoihin voivat hakea korkeakoulujen läsnäolevien tutkinto-opiskeljoiden ohella myös saapuneet vaihto-opiskelijat, jos opinto on tarjolla myös vaihto-opiskelijoille verkostosopimuksessa.

Hakemuslomake Oulun yliopiston ristiinopiskeluopintoihin

Oulun yliopiston tarjoamat ristiinopiskeluopinnot löytyvät WebOodi-oppaalta.
Huom! Mikäli sivu ei avaudu, laita VPN-yhteys pois päältä ja yritä uudelleen. VPN:n (global protect) saattaa estää opintotarjontaan pääsyn. 

Toimi näin:

 1. Katso opetustarjonta ja suunnittele opintojasi 
 2. Varmista opintojen sisällyttäminen tutkintoon kotikorkeakoulussasi. Ristiinopiskelun opintojaksot tulee olla sisällytettynä omaan hyväksyttyyn HOPSiisi hyväksilukuvaiheessa.
 3. Hae ristiinopiskelijaksi webropol-hakemuksella
 4. Lue saamasi sähköpostiohjeet, ilmoittaudu opetukseen ohjeiden mukaisesti
 5. Opiskeluintoa!
 6. Kun olet suorittanut ristiinopiskeluopintosi ja opettaja on antanut arvioinnin opintorekisteriin, tulosta opintosuoritusotteesi Opintopolku –palvelusta.
  Kirjautumista varten sinun tulee tunnistautua palveluun pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.
  Suoritusmerkinnän siirtymisessä Oma Opintopolku -sivustolle on kahden päivän viive.
 7. OY:n opiskelija:
  Kun olet ladannut tai tulostanut opintosuoritusoteen, toimita se oman tiedekuntasi lähipalveluiden palveluosoitteeseen. Löydät oman tutkinto-ohjelmasi palveluosoitteen 'Sinulle' -valikosta Koulutuksen lähipalvelut.-sivulta . Ristiinopiskeluopinnot siirretään Oulun yliopiston opintorekisteriin ja osaksi tutkintoasi 
  Oamkin opiskelija: 
  Kun olet saanut opinnoistasi opintosuoritusotteen, hae suorittamillasi opinnoilla hyväksilukua Oamkin Pepissä HOT-ohjeiden mukaisesti

 

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 3.3.2021