Ilmoittautuminen / Registration

Määräpäivät

• Esitelmä-, posteri- ja työpajaehdotukset tulee jättää verkkolomakkeella viimeistään 15.9.2019 (verkkolomake suljettu)
  • Järjestäjät ilmoittavat hyväksymisestä viimeistään 4.10.2019
  • Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 18.10.2019

Osallistumismaksu

Symposiumin osallistumismaksut ovat

• AFinLAn jäsenet 80 €
  • Perus- ja jatko-opiskelijat 50 €
  • Muut osallistujat 100 €

Osallistumismaksu kattaa ohjelman, sähköiset tiivistelmät sekä molempien päivien lounaat ja kahvit. Osallistumismaksu on sama, vaikka osallistuisit vain yhtenä päivänä.

Huomaa, että jos pidät symposiumissa esitelmän (mukaan lukien posteri), sinun on oltava AFinLAn tai muun AILAn jäsenjärjestön jäsen. Yhteisesitelmissä tämä koskee vähintään yhtä tekijöistä. Työpajoissa kaikkien järjestäjien tulee olla AFinLAn tai muun AILAn jäsenjärjestön jäseniä. Lisätietoja AFinLAn jäseneksi liittymisestä löydät täältä: http://www.afinla.fi/jaseneksi

Osallistumismaksu maksetaan Oulun yliopiston pankkitilille:

• Pankin nimi ja osoite: Nordea Bank Finland Plc, Aleksanterinkatu 36, FI-00020 NORDEA
  • IBAN tilinumero: FI7417393000003673
  • SWIFT/BIC: NDEAFIHH
  • Viestikenttään on ehdottomasti lisättävä tieto 24401063/AFinLA sekä osallistujan nimi

Konferenssi-illallinen (50 euroa) maksetaan osallistumismaksun yhteydessä viimeistään 18.10.2019.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään oheisen verkkolomakkeen kautta. Osallistumismaksu sekä mahdollinen illallinen tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Siirry lomakkeeseen

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, jo maksettua osallistumismaksua ja illalliskortin hintaa ei palauteta 18.10.2019 jälkeen tulevien peruuntumisten vuoksi.

********

Important dates

• Submission of abstracts for presentations, posters and workshops via the online form by September 15, 2019 (closed)
  • Organisers inform about acceptance / non-acceptance by October 4, 2019
  • Deadline for registration and payment of fees October 18, 2019

Registration fee

The symposium registration fees are

• AFinLA members 80 €
  • BA and MA students, doctoral students 50 €
  • Other participants 100 €

The fee includes the conference programme, abstracts in electronic form, as well as lunches and coffees on both days. The registration fee is the same even if you do not participate on both days.

Please note that the presenters at the AFinLA Autumn Symposium must be members of either AFinLA or other affiliate organisations of AILA. If a presentation or a poster is a collaboration of many authors, at least one of the authors must be a member. All workshop organisers should be members of either AFinLA or other affiliate organisations of AILA. For  information on how to become a member of AFinLA, please visit http://www.afinla.fi/en/become-a-member.

The conference fee must be paid by bank transfer to the University of Oulu:

• Name of the bank: Nordea Bank Finland Plc
  • IBAN-account number: FI7417393000003673
  • BIC Code: NDEAFIHH
  • Address of the bank: Nordea Bank Finland Plc, Aleksanterinkatu 36, FI-00020 NORDEA
  • Account holder: University of Oulu
  • VAT-number: FI02458955
  • Business ID: 0245895-5
  • The following information must be added to the message field: 24401063/AFinLA + your name

The conference dinner (50 €) must be paid together with the conference fee on October 18, 2019 at the latest.

Registration

Registration should be done by completing an online registration form and by paying the registration fee plus the possible payment for dinner.

Go to form

Please note that after October 18, 2019 the registration fee and the payment for dinner are nonrefundable.

Last updated: 10.10.2019