Opintojen jälkeen

Oulun yliopistosta valmistuu vuosittain yli 1300 ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta. Nämä siirtyvät työelämään eri asiantuntijatehtäviin tai kehittämään edelleen osaamistaan tieteellisessä jatkokoulutuksessa.
Image

Opintojen jälkeen

Työelämään ja asiantuntijuuteen kasvu tapahtuu yliopisto-opintojen ja niihin liittyvien työelämäprojektien kautta. Sidosryhmä- ja työnantajayhteistyön kautta avaamme opiskelijoillemme kanavia harjoitteluun ja muuhun työlämäyhteistyöhön.

Alumnitoiminta

Valtakunnallisesti ja maailmanlaajuisesti osaamisellaan vaikuttavat alumnimme ovat suuri ylpeyden aiheemme.

Seurantatietoa työelämään sijoittumisesta

Oulun yliopisto osallistuu valtakunnallisiin Aarresaari-verkoston järjestämiin maistereiden ja tohtoreiden uraseurantakyselyihin.

Valmiina työnhakuun

Valmiina työelämään -sivulta löydät tietoa työelämästä, työnhausta ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä, vinkit webinaareista ja workshopeista sekä tietoa valmistuneiden sijoittumisesta työelämään.

Tutkintoa täydentävät opinnot

Opiskelijalla, joka on suorittanut Oulun yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon tai sellaisen alemman tutkinnon, jonka suorittaneella ei ole oikeutta suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa, on oikeus hakea tutkintoa täydentävää opiskeluoikeutta.

Ammatillinen jatkokoulutus

Oulun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta tarjoaa ammatillista jatkokoulutusta lääkäreille sekä hammaslääkäreille. Tämän lisäksi järjestetään täydentävien opintojen keskuksen ja lääketieteellisen tiedekunnan yhteistyönä psykoterapeuttikoulutusta.

Tohtorikoulutus

Oulun yliopiston tutkijakoulu, UniOGS, tarjoaa puitteet ja edellytykset korkealaatuiselle, tutkimuslähtöiselle tohtorikoulutukselle kaikille Oulun yliopiston tohtoritutkijoille.

Täydennyskoulutus

Etsitkö uutta osaamista tai haaveiletko uudesta urasta?

JOY – Jatkuvan oppimisen yliopisto

Tarjoamme sinulle sopivan koulutusratkaisun kaikkiin elämäntilanteisiin.