Rekrytointitapahtumat

Career Centre järjestää Oulun yliopiston opiskelijoille rekrytointitapahtumia ja yritysvierailuja läpi vuoden. Tuotamme tapahtumia yhdessä yritysten ja työnantajien kanssa.

Tapaa työnantajia

Oletko hakemassa työ- tai harjoittelupaikkaa? Rekrytointitapahtumissa ja yritysvierailuissa pääset keskustelemaan suoraan eri työnantajien kanssa uramahdollisuuksistasi, työ- ja harjoittelupaikoista sekä verkostoitumaan alallasi.

Pääset kysymään, millaista työskentely eri yrityksissä on, ja miten se vastaisi omia urasuunnitelmiasi. Rekrytointitapahtumat antavat oivan tilaisuuden hioa omaa hissipuhettasi ja osaamisesi esiin tuomista työnantajien kanssa.

Järjestämme lukuvuoden aikana useita rekrytointitapahtumia yhdessä yritysten ja työnantajien kanssa. Ilmoitamme tulevista tapahtumista tällä sivulla olevassa Career Centren tapahtumakalenterissa.

Huom! Kalenterissa ilmoitamme valikoidusti myös muita tapahtumia.

Tulevat tapahtumat

Career Centren tapahtumakalenteri

Aika Tapahtuma Paikka ja aika Lisätietoja
12.3.2024 Urailta: Minä & EU Tellus Stage klo 17.00–19.00 Ilmoittaudu mukaan!
13.3.2024 Yritysvierailu: Trainers' House Oulu Business School, käytävän edusta 10-14
10.4.2024 TE-toimisto Pop-up Career Centre, klo 12.00–15.00

Yrityksille

Olemme kehittäneet erilaisia palveluita aktiiviseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen. Yrityspäivän avulla voit saavuttaa maksimaalisen näkyvyyden ja tehokkaan tavan tavoittaa opiskelijamme.

Tutustu rekrytointitapahtumien järjestämiseen Oulun yliopistossa: Opiskelijayhteistyö | Oulun ylipisto

Lisää tietoa

Yritykset ja yhteistyökumppanit: career(at)oulu.fi

Career Centre

YT101