Minun ouluni -valokuvauskilpailu nuorille oululaisille

Mobile Futures - Pakolaistaustaisten ihmisten kokemuksia kaupunkiympäristöstä ja luottamuksesta

Valokuvauskilpailu "Minun ouluni" on suunnattu nuorille oululaisille. Kilpailun järjestää Mobile Futures tutkimushanke ja ParasRakas museo -projekti 29.5.-15.9.2023.

Rahoittajat

Projektin tiedot

Projektin kesto

-

Rahoittaja

Suomen Akatemia - STN

Projektin koordinaattori

Oulun yliopisto

Yhteystiedot

Projektin vetäjä

Yhteyshenkilö

Projektin kuvaus

Millainen on sinun Oulusi? Lähetä meille kuva (tai kuvia), joka kertoo jotain sinulle tärkeää Oulusta. Voit myös kuvata, missä paikoissa tunnet olosi turvalliseksi tai rauhalliseksi. Mitkä paikat ovat pelottavia? Kuvakilpailuun lähetettäviä kuvia saa muokata. Kuva voi olla monen kuvan yhdistelmä tai yksittäinen kuva. Kuvat voivat olla paperikuvia tai digikuvia.

Liitä kuvaan tai kuvasarjaan lyhyt tarina kuvasta. Kerro tarinassa, mitä haluat kuvallasi sanoa. Voit kirjoittaa, videokuvata tai äänittää tarinan. Voit kirjoittaa tarinan sillä kielellä, millä haluat. Jos kieli on muu kuin suomi, englanti tai ruotsi, kirjoita myös käännös tarinasta suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Valokuvauskilpailun voittajat valitsee ParasRakas museo ja Mobile Futures -hankkeiden kokoama työryhmä. Työryhmä keskittyy erityisesti kuvan avulla kerrottuun tarinaan. Kilpailuun lähetetyistä kuvista ja tarinoista kootaan näyttely keväällä 2024. Valokuvat ja tarinat tallennetaan Pohjois-Pohjanmaan museon arkistoon. Kuvia ja tarinoita voidaan käyttää myös Mobile Futures -tutkimushankkeessa.

Valokuvauskilpailun pääpalkinnot:

1. palkinto 100€ lahjakortti
2.-5. palkinto 50€ lahjakortti

Lähetä digitaaliset kuvat ja kertomukset 29.5.-15.9.2023 tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/F97A240C54F03E7A
Liitteiden yhteenlaskettu maksimikoko on 50MT. Lähetä yli 50MT liitteet useammalla lomakkeella tai ota yhteyttä iida.kauhanen@oulu.fi. Lähetä kuvat jpg tai png -muodossa.

Lähetä paperikuvat osoitteeseen:

Minun Ouluni -valokuvauskilpailu nuorille
Iida Kauhanen
Kasvatustieteen ja psykologian tiedekunta
PL 8000
FI-90014 Oulun yliopisto

Lisätietoja: iida.kauhanen@oulu.fi

Valokuvauskilpailu on osa Mobile Futuresin osahanketta: Pakolaistaustaisten ihmisten kokemuksia kaupunkiympäristöstä ja luottamuksesta. Osahankkeen internet -sivuilta löytyy myös tietosuojaseloste.

Mobile Futures

Ulkoinen linkki
Mobile Futures on monitieteinen tutkimushanke, joka pyrkii edistämään oikeudenmukaista ja osallistavaa yhteiskuntaa kriittisen kotoutumistutkimuksen avulla. Hanketta rahoittaa strategisen tutkimuksen neuvosto (STN).