Oulun Yliopiston Career Centre avaa ovensa

Työelämäpalvelut uudistuu! Avaamme työelämäkeskus Career Centren Linnanmaan kampuksen ytimeen, tilaan YT 101. Palvelumme avautuu Avoimien ovien viikolla 7.9.-9.9. kello 10-14.00.

Autamme opiskelijoita niin urasuunnittelussa, työelämänäkökulman avaamisessa kuin työnhaku- ja harjoitteluvaiheen eri vaiheissakin. Palveluihimme kuuluvat webinaarit, työpajat, yksilövalmennukset ja yritysten vierailut.

Career Centren palvelut ovat kaikille yliopiston opiskelijoille suunnattuja. Olemme yhden pysäkin palvelu, joten ovemme ovat auki myös yliopiston henkilökunnalle, omaopettajille ryhmineen, mentoreille ja työnantajavierailijoille.

Ryhmistämme tietoa saat nettisivuiltamme https://www.oulu.fi/fi/opiskelijalle/tyoelamaan/Career-Centre
Käy myös tutustumassa työelämäpalveluiden koko tarjontaan uudistuneilla sivuilla https://www.oulu.fi/fi/opiskelijalle/tyoelamaan

Ovemme ovat normaalisti auki joka viikko tiistaista torstaihin 9-14, olet tervetullut tutustumaan meihin ja palveluihimme milloin vaan. Voit varata erikseen yksilöohjauksen kanssamme ajanvarauslomakkeella nettisivuillamme, tai sähköpostilla opiskeluntuki@oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 3.9.2021