Tua Huomo, Pertti Korhonen, Lotta Leinonen ja Janne Saarikivi aloittivat Oulun yliopiston hallituksessa

Lotta Leinonen on aloittanut Oulun yliopiston hallituksessa uutena opiskelijajäsenenä ja Tua Huomo, Pertti Korhonen ja Janne Saarikivi uusina yliopiston ulkopuolisina jäseninä 1.1.2024. Uusi hallitus kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 25.1., jolloin hallitukselle valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja sihteeri. Yliopistolain mukaan hallitus valitsee puheenjohtajat ulkopuolisista jäsenistä.

Hallituksessa jatkavat ulkopuoliset jäsenet Mikko Ayub ja Tiina Rajala, opiskelijajäsen Teemu Virtanen, professorijäsenet Tiina Kinnunen ja Johanna Uusimaa sekä muun opetus- ja tutkimushenkilöstön edustajajäsenet Jukka Hiltunen ja Kimmo Kontio. Kaikkien hallituksen jäsenien toimikausi kestää 31.12.2025 saakka.

Ulkopuoliset jäsenet hallitukseen valitsi Oulun yliopiston kollegio kokouksessaan 31.5.2023 ja opiskelijaedustajat Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto kokouksessaan 17.10.2023. Ulkopuolisista jäsenistä Juhani Damskin, Liisa Jaakonsaaren ja Kalervo Väänäsen ja opiskelijajäsenistä Miriam Putula-Vasarin toimikaudet päättyivät 31.12.2023.

Lue lisää:

Lotta Leinonen ja Teemu Virtanen edustavat opiskelijoita yliopiston hallituksessa 2024–2025

Tiina Rajala, Tua Huomo, Pertti Korhonen ja Janne Saarikivi valittiin Oulun yliopiston hallituksen ulkopuolisiksi jäseniksi

Yliopiston hallitus

Viimeksi päivitetty: 17.1.2024