Oppilaitosyhteistyö toisen asteen ja peruskoulun opettajille

Oulun yliopisto tarjoaa monipuolisesti yhteistyömahdollisuuksia korkeakouluyhteistyöhön oppilaitoksille peruskoulusta lukioon ja ammatillisiin oppilaitoksiin. Tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia sekä opinto-ohjaajille että aineenopettajille oman työnsä tueksi.

Tutkimusta ja alaesittelyjä

Tutkijan etävierailut

Tutkijan etävierailulla tutkijamme esittelevät alaansa ja työtään.

Voit kutsua Oulun yliopiston tutkijan etävierailulle oppitunnillesi kertomaan omasta tutkimuksestaan, tutkimuksen tekemisestä tai tutkijan työstä yleisesti. Saatat myös päästä kurkistamaan tutkijan työtiloihin tai nähdä mielenkiintoisia demoja vierailun aikana. Vierailun kesto on noin 20-30 minuuttia.

Lukuvuoden 2022-2023 etävierailut päivitetään syyskuun aikana.

Materiaalipankki

Voit rikastuttaa opetustasi tai tutustua Oulun yliopiston tutkimukseen ja koulutukseen itse hyödyntämällä videoitamme ja pod castejamme.

Kutsu Oulukaverit oppitunnillesi

Oulukaverit esittelevät vierailulla omia opintojaan sekä polkuaan Oulun yliopiston opiskelijaksi. Oulukaverit voivat vierailla luokassasi valintasi mukaan joko etänä tai paikan päällä. Tilaa Oulukaverivierailu lomakkeella hyvissä ajoin ennen toivottua vierailuajankohtaa.

Kampusvierailut ja työpajat opettajille

Opettajien kampuskahvit

Järjestämme myös opettajille vuosittain mahdollisuuden tulla tutustumaan kampuksiimme ja tarjoamiimme yhteistyömahdollisuuksiin. Vierailuilla pääset keskustelemaan ja jakamaan yhteistyöhön liittyviä ajatuksia vaihtelevasti eri alojen opettajien ja tutkijoiden kanssa.

Opettajille suunnatusta uutiskirjeestä saat tiedon uusimmista työpajoista ja tapahtumista.

Yhteisvoimin yhteistyöhön

Yhteisvoimin yhteistyöhön toiminnan tavoitteena on
- lisätä korkeakouluyhteistyötä eri oppiaineissa
- kehittää yliopiston ja toisen asteen opettajien välistä yhteistyötä

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ota yhteyttä

Oppilaitosyhteistyön suunnittelutiimin tavoitat laittamalla viestiä: kouluyhteistyo(at)oulu.fi

Tilaamalla oppilaitosyhteistyön uutiskirjeen pysyt ajan tasalla muun muassa tapahtumista, koulutuksista sekä hakijoille suunnatusta informaatiosta. Voit tilata opettajille, opinto-ohjaajille tai rehtoreille kohdennetun uutiskirjeen. Jokaiselle kohderyhmälle lähetetään oma uutiskirje muutaman kerran vuodessa.