Lainauspalvelut

Oulun yliopiston kirjaston kokoelmat ja palvelut ovat pääsääntöisesti kaikkien käytettävissä.

Asiakkaalla tulee olla kirjastokortti. Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta saavat kirjastokortin Tuudo-sovelluksen kautta. Muut asiakkaat saavat kortin kirjaston toimipisteistä todistamalla henkilöllisyytensä. Kirjastokortti on esitettävä lainauksen yhteydessä. Kirjastokortti on henkilökohtainen, ja kortinhaltija on vastuussa sillä lainatusta aineistosta.

Opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteystiedot päivittyvät kirjaston asiakasrekisteriin suoraan yliopiston ja Oamkin opiskelija- ja henkilökuntarekistereistä. Muut asiakkaat ilmoittavat osoitteen- ja nimenmuutoksista kirjastoon. Myös kortin katoamisesta on syytä ilmoittaa välittömästi kirjastoon.

Lisätietoa Tuudo-mobiilisovelluksen käytöstä:

Lainaaja sitoutuu kortin saadessaan noudattamaan kirjaston lainaus- (pdf-tiedosto) ja käyttösääntöjä (pdf-tiedosto).

Alle 15-vuotiailta asiakkailta vaaditaan vanhempien suostumus (Lomake).

Lainauspalvelujen tietosuojailmoitus.