Lainauspalvelut

Oulun yliopiston kirjaston kokoelmat ja palvelut ovat pääsääntöisesti kaikkien käytettävissä. Asiakkaalla tulee olla kirjastokortti. Kirjastokortti on esitettävä lainauksen yhteydessä. Kirjastokortti on henkilökohtainen, ja kortinhaltija on vastuussa sillä lainatusta aineistosta. Kortin katoamisesta on aina syytä ilmoittaa välittömästi kirjastoon.

Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelija ja henkilökunta saavat kirjastokortin Tuudo-mobiilisovelluksen kautta. Lisätietoa:

Opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteystiedot päivittyvät kirjaston asiakasrekisteriin suoraan yliopiston ja Oamkin opiskelija- ja henkilökuntarekistereistä.

Muut asiakkaat saavat kortin kirjaston toimipisteistä todistamalla henkilöllisyytensä. Alle 15-vuotiailta asiakkailta vaaditaan lisäksi vanhempien suostumus (Lomake). Asiakkaat ilmoittavat osoitteen- ja nimenmuutoksista kirjastoon. Lue lisää kirjaston palveluista Oulun yliopiston ja Oamkin ulkopuolisille asiakkaille.

Lainaaja sitoutuu kortin saadessaan noudattamaan kirjaston lainaus- (pdf-tiedosto) ja käyttösääntöjä (pdf-tiedosto).

Alle 15-vuotiailta asiakkailta vaaditaan vanhempien suostumus (lomake).

Lainauspalvelujen tietosuojailmoitus.