Maanantaiseminaari 7.12. etäyhteydellä

Maanantai, joulukuu 7, 2020

Maanantaiseminaarit ovat avoimia kaikille puheesta, kielestä ja kommunikoinnista kiinnostuneille. Niiden järjestäjänä toimii Oulun yliopiston Logopedian tutkimusyksikkö. Koronatilanteesta johtuen syksyn 2020 maanantaiseminaari järjestetään kokonaan etäseminaarina.

Seuraavassa maanantaiseminaarissa 7.12.2020 klo 14.30-15.45 FM, puheterapeutti, tohtoriopiskelija Lea Partanen (Oulun yliopisto, Logopedian tutkimusyksikkö) puhuu aiheesta "Sikiöaikaisen kasvunhidastuman yhteys 8-10-vuotiaiden lasten kommunikoinnin, kerronnan sekä lukemisen ja kirjoittamisen taitoihin".

Osallistuminen linkin kautta: https://oulu.zoom.us/j/69487844637

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan!

Oulun yliopiston logopedian opiskelijat voivat suorittaa seminaariin liittyvän oppimistehtävän, joka kuuluu opintokokonaisuuteen Logopedinen asiantuntijuus.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää kalenteriin