Matkarahat

HUOM! Tämänhetkisten matkustusrajoitusten vuoksi UniOGS jakaa apurahaa ainoastaan virtuaalikursseille ja -konferensseihin osallistumiseen.

Apurahahaku virtuaalikursseihin ja -konferensseihin osallistumiseen (päivitetty 6.4.2021)

UniOGS jakaa rahoitusta virtuaalikursseille tai -konferensseihin osallistumiseen etänä. Apurahan suurus on maksimissaan 500 € ja sen voi käyttää tohtoritasoisen verkkokurssin tai virtuaalikonferenssin osallistumismaksun kattamiseen. Apuraha maksetaan toteutuneen virtuaalikurssin/konferenssin jälkeen toteutuneiden osallistumismaksujen mukaan.

Verkkokurssin tai virtuaalikonferenssin tulee olla sisällöltään sopiva hakijan tohtoriopintoihin. Hakijan tulee etsiä sopiva kurssi/konferenssi itse. Huomaa, että monet verkkokurssit/konferenssit ovat myös ilmaisia. Näihin osallistumisesta on mahdollista saada opintopisteitä ohjaajan arvion mukaan.

Hakuaika loppuu 30.4.2021.
Konferenssin/kurssin tulee ajoittua vuoteen 2021 ja se tulisi laskuttaa 2 viikon sisällä toteutumisesta. Loppuvuoteen ajoittuvien konferenssien/kurssien osalta, apuraha tulisi kuitenkin laskuttaa viimeistään 11.12.2021 mennessä.

Huomaa, että et voi hakea rahaa takautuvasti jo toteutuneille kursseille/konferensseihin. Hae apurahaa verkkokurssille tai virtuaalikonferenssiin verkkolomakkeella (lomake aukeaa 6.4.2021). 

Hakemuksen liitteeksi vaaditaan ohjaajan lausunto. Pyydä ohjaajaasi lähettämään lausunto osoitteeseen osoitteeseen uniogs (at) oulu.fi. tai liitä lausunto sähköiseen hakemukseesi.

Ohjaajan lausunnon tulee sisältää:

  1. Perustelu kurssin/konferenssin tärkeydestä 
  2. Perustelu kurssin/konferenssin sopivuudesta hakijan tohtoriopintoihin (onko suoritus tohtoriopintotasoinen)
  3. Ohjaajan arvio myönnettävissä olevasta opintopistemäärästä

Epätäydellisiä tai hakuajan päättymisen jälkeen saapuvia hakemuksia ei arvioida. Apurahan saajat julkaistaan päätöksen jälkeen UniOGS:in verkkosivulla.

 

 

Viimeksi päivitetty: 6.4.2021