EKI-hanke

Oulun yliopisto perustaa vierailukeskuksen kasvitieteellisen puutarhan viihtyisään ympäristöön.

Tiedepuutarha avataan syksyllä 2020.

Kasvitieteellisen puutarhan aulaan rakentuu tiedenäyttely, jossa esitellään Oulun yliopiston tutkimusprojekteja eri fokusalueilta. Tiloissa voit tutustua myös virtuaaliseen showroomiin, joka esittelee vähähiilisiä yrityksiä Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Monitoimitila Sara on erinomainen paikka työpajojen, hackathonien ja ryhmätyöskentelyä vaativien tilaisuuksien pitämiseen. Kokoushuone Vanamoa voi varata pienempiin tapaamisiin. 

Tiedepuutarhan ideana on:

Esitellä näyttävästi yliopiston, tutkimuslaitosten ja alueen yritysten osaamista.

Tuoda tiede lähemmäksi kaupunkilaisia ja vierailijoita

Järjestää yritys-tutkimusyhteistyötä tukevaa toimintaa

Rakentaa virtuaalinen näyttelypaikka cleantech- ja biotalousalan markkinointiin

Kutsumme mukaan yhteistyöhön vähähiiliset yritykset, IT-yritykset, tiedeyhteisön ja kampuksen vierailijat! Lue lisää EKI-hankkeesta (PDF).

 

Virtual Showroom

Virtual Showroom esittelee Pohjois-Pohjanmaan vähähiilisten yritysten osaamista, tutkimusorganisaatioiden keihäänkärkitutkimusta sekä ekologisia referenssikohteita. Showroomin avulla kuka tahansa voi tutustua Pohjois-Pohjanmaan keihäänkärkiosaamiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Toteutuksessa panostetaan erityisesti käytettävyyteen kosketusnäytöllä ja näyttävään visuaaliseen ilmeeseen. Myös mahdollisuudet uusimpien teknologioiden kuten VR/AR hyödyntämiseen otetaan toteutuksessa huomioon.

Ota yhteyttä

Lisätietoja EKI-hankkeesta sekä Virtual Showroomista saat ottamalla yhteyttä Anni Huoviseen tai Tero Leppäseen. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulu.fi.

Vastaa EKI-hankkeen palvelukyselyyn