Kestävyystieteen teemakurssi lukiolaisille - tule mukaan vaikuttamaan ja luomaan uutta!

Kestävyystieteen teemakurssi on jo loppusuoralla! Oulun yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla tapaamme jälleen koko porukalla kurssin loppugaalan merkeissä 21.3.2019 klo 12-15:30. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Jos olet kiinnostunut tulemaan kuulolle, ilmoittaudu osoitteeseen paula.ratava(a)oulu.fi. Loppugaalan ohjelma löytyy tekstin lopussa olevasta linkistä.

Kurssilla on myös oma blogi! Tule tutustumaan kurssiin tarkemmin tästä: https://kestavyystieteenteemakurssi.wordpress.com

Alla mm. kurssin mainos ja lisätietoja syksyltä. Seuraavaa kurssia jo suunnitellaan...:)

Hei Oulun lukiolainen! Haluatko lisää hyvinvointia sinulle, koulullesi, asuinalueellesi, luonnolle?

• Tempauksia roskien keräämiseksi?
  • Kalliimpia tavaroita yhteiskäyttöön?
  • Kampanjan ilmastopäästöjen pienentämiseksi?
  • Ylijäämämateriaaleja hyötykäyttöön?
  • Yksinäisyyttä pois ja yhteistä tekemistä lisää?

Tule mukaan aivan uudenlaiselle kestävyystieteen teemakurssille suunnittelemaan keväällä 2019 ryhmän kanssa projekti, jossa pääset luomaan uutta ja kehittämään tulevaisuuden taitojasi. Toimitaan yhdessä paremman maailman puolesta aloittaen omasta koulusta.

• Mitä? Saat vaikuttaa itse kurssisi sisältöön! Pääset suunnittelemaan kestävän kehityksen ryhmäprojektin, jolla vaikutat esim. omaan/koulusi/asuinalueesi hyvinvointiin uudella tapahtumalla, tuoteidealla, palvelulla, blogilla… Ideoi itse lisää!
  • Missä? Alku- ja lopputapahtumat yliopistolla, muutoin omalla koululla ryhmän jäsenten ja mentorien kanssa sopien.
  • Milloin? Joulukuu 2018 – huhtikuu 2019. Noin 12 tapaamiskertaa.
  • Kenelle? Lukiolaisille.
  • Kenen kanssa? Mukana on Oulun lukioiden opiskelijoita ja projekteissa teitä tukevat eri alojen asiantuntijat/mentorit ja opettajat.
  • Miten mukaan? Ilmoittaudu Wilmassa viimeistään 11.12.2018 (Laanilan lukio LV 2018-2019, 3. jakso, palkki 12, kurssi TO01.2).
  • Miten arvioidaan? Ei loppukoetta. Hyväksytty/hylätty. Hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista osallistumista. Itse-, vertais-, opettajien ja mentorien tekemä arviointi.

Kurssin aloitustapaaminen oli 12.12. klo 12–15:30 Oulun yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla! Kiitos mukana olleille!

Alla liitteenä kurssin mainos sekä lisäinfoa Powerpointin muodossa. Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä: paula.ratava(a)oulu.fi. Tässä myös linkki Kestävyystieteen kurssimme pohjana toimineen pilottikurssin kokemuksiin Helsingissä: https://blogs.helsinki.fi/opiskelijatopettajina/mita-pilottikursseilla-todella-tapahtui/

Viimeksi päivitetty: 19.3.2019