Hakijan kalenteri

Hakijan kalenterista löydät kootusti yhteishakujen, yliopistojen avoimen väylän haun ja siirtohaun hakuajat sekä hakujen tärkeät päivämäärät.

Ensimmäinen yhteishaku (englanninkielinen koulutus)

Hakuaika on 4.-18.1.2023 klo 15.00. Ensimmäisessä yhteishaussa ovat mukana englanninkieliset koulutukset.  Alla olevista valikoista löydät linkin ensimmäisen yhteishaun lisätietoihin. 

Toinen yhteishaku (suomenkielinen koulutus)

Hakuaika on 15.-30.3.2023 klo 15.00. Korkeakoulujen kevään 2023 toisessa yhteishaussa ovat mukana suomenkieliset koulutukset. Alla olevista valikoista löydät tietoa toisen yhteishaun aikataulusta kandidaatti- ja maisterikoulutusten ja maisterikoulutusten osalta. 

Syksyn yhteishaku

Hakuaika on 31.8.-14.9.2022 klo 15.00. Korkeakoulujen syksyn 2022 yhteishaussa on mukana kaksi Oulun ylipiston suomenkielistä koulutusta: 

  • Varhaiskasvatuksen opettaja, kasvatustieteen kandidaatti, Saamen kielen ja kulttuurin erityistarpeet huomioiva varhaiskasvatuksen opettajakoulutus 2, SaVOpe 2 -hanke
  • Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri, Saamen kielen ja kulttuurin erityistarpeet huomioiva opettajakoulutus 2, SaVeo -hanke

Yliopistojen avoimen väylän haku

Hakuaika on 15.-30.3.2023 klo 15.00. Yliopistojen avoimen väylän haussa ovat mukana suomenkieliset koulutukset, joihin valitaan avoimen yliopiston opintojen perusteella. Kasvatusalan koulutukset, joihin valitaan avoimen yliopiston opintojen perusteella, ovat mukana toisessa yhteishaussa. Alla olevista valikoista löydät tietoa yliopistojen avoimen väylän haun aikataulusta kandidaatti- ja maisterikoulutusten ja maisterikoulutusten osalta. 

Siirtohaku

Kevään siirtohaun hakuaika on 2.5.-16.5.2023. Haku päättyy klo 15.00.  Alla olevasta valikosta löydät tietoa siirtohaun aikataulusta. Lääketieteelliselle sekä usealle muulle alalle otetaan siirto-opiskelijoita ainoastaan kevään siirtohaussa.