University Business Forum 2024

Tee yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa, tutustu uusimpaan tutkimukseen ja kuule inspiroivia näkemyksiä Subhagata Mukherjeelta ja muilta huippupuhujilta. UBF2024 on tilaisuus, johon kannattaa tarttua!
Kolme ihmistä istuu ja juttelee hymyillen keskenään keltaisen seinän ja vihreän kasvin edessä.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Saalastinsali, Linnanmaan kampus

Sijainti

Linnanmaa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Valmistaudu inspiroitumaan!

UBF2024 tulee taas uudella innostavalla teemalla: People, Planet, Profit. Teema kuvaa yhteistä matkaamme kohti uudistuvia liiketoimintakäytäntöjä ja kestävää muutosta!

Ensimmäinen vahvistettu puhuja tulee suoraan yritysmaailman huipulta! Subhagata (Subho) Mukherjee, Nokian Vice President ja Global Head of Sustainability, avaa näkemyksiään puheessaan: There is no green without digital!

Subho on kansainvälisesti tunnettu johtaja, jolla on laaja kokemus strategiasta, teknologian ja innovaatioiden hallinnasta, organisaatiovaikutuksista ja muutoksesta sekä johtamisesta suurissa monikansallisissa yrityksissä. Nokialla Subho johtaa yrityksen globaalia kestävän kehityksen strategiaa, ohjelmia ja aloitteita, esimerkiksi vastuullisuus ympäristö-, yhteiskunta- ja hallintotavoitteiden (ESG) osalta. Subhon keskeisiin painopistealueisiin kuuluvat ilmastonmuutoksen torjunta, kiertotalous, digitaalisuus, teollisuuden hiilineutraalius, vastuullinen toimitusketju, teknologian vastuullinen käyttö sekä uudet ilmastoon ja luontoon liittyvät teknologiset innovaatiot.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla näkemyksiä asiantuntijalta, jollaista harvoin näkee Suomessa — ja vieläpä omassa kotikaupungissasi! Tule mukaan inspiroivaan tapahtumaan, jossa pääset verkostoitumaan, tutustumaan viimeisimpään tutkimustietoon ja hyödyntämään yhteistyömahdollisuuksia.

Pysy kuulolla, sillä lisää puhujia, ilmoittautuminen ja muita päivityksiä ilmoitetaan myöhemmin!

Ohjelma

08:30-09:00 Aamukahvia, rekisteröinti ja verkostoitumista

09:00-10:30 Puheenvuoroja teemalla ”People, Planet, Profit” (Saalastinsali). Tervetulosanat yhteistyösuhteiden vararehtori Arto Maaniselta

Keynote: There is no green without digital, Subhagata Mukherjee, VP, Global Head of Sustainability, Nokia

10:30-10:50 Kahvia ja verkostoitumista (Tellus)

10:50 - 11:20 Teemasessiot

11:20-11:30 Lyhyt tauko

11:30- 12:00 Teemasessiot

12:00-13:00 Lounas Saalastinsalissa

Tämän vuoden teemasessiot

 • Metaverse: teknologiat ja case-esimerkit
  Demoja metaverse-teknologioista sekä Oulun yliopiston ja sen yhteistyökumppaneiden parhaillaan tutkimia case-esimerkkejä.
  Fasilitaattorit: Timo Bräysy, Eero Huttunen.
 • Ihmiset keskiössä: liiketoiminnan uudistaminen yhtenäisesti
  Tutustu tuoreisiin tutkimustuloksiin ja kuule esimerkkejä onnistuneista hankkeista, joissa yhtenäiset toimet ovat johtaneet positiivisiin liiketoiminnan tuloksiin.
  Ohjaajat: Timo Pohjosenperä, Antti Siipo.
 • Kestävä kehitys monitieteisillä lähestymistavoilla: matkailu, terveydenhuolto ja hyvinvointi
  Tutustu matkailun, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin tapausesimerkkeihin, jotka kertovat Oulun yliopiston monitieteisen tutkimuksen määrästä ja arvosta kestävän kehityksen (yhteiskunnallisen, ympäristöllisen ja taloudellisen) ymmärtämisessä.
  Fasilitaattorit: Marika Rauhala, Mirva Saaranen.
 • Kestävä kehitys monitieteisillä lähestymistavoilla: kiertotalous
  Tutustu kiertotalouden tapausesimerkkeihin, jotka kertovat Oulun yliopiston monitieteisen tutkimuksen määrästä ja arvosta kestävän kehityksen (yhteiskunnallisen, ympäristöllisen ja taloudellisen) ymmärtämisessä.
  Fasilitaattorit: Marika Rauhala, Mirva Saaranen.
 • MITTLABin ja Biocenterin esittely!
  Yliopiston tutkimuslaboratoriot ja infrastruktuurit palveluksessanne! Kuule miten MITTLAB ja Biocenter ovat olleet mukana yritysten tutkimukseen ja tuotekehitykseen testauksella ja muilla palveluilla.
  Sessioiden järjestäjät: Jarmo Pääkkönen
 • Digitaalinen terveys ja biotieteet: ihmiset, startup-yritykset ja kasvava liiketoiminta
  Startup-yritysten ja ihmisten esittelyt upouudesta OYSTER Health and Life Science -hautomosta.
  Fasilitaattorit: Martti Saarela, Minna Komu, Matti Muhos.
 • Suomenkieliset sessiot:
  • Tehosta yhteistyötä ja rakenna menestystä yhdessä! Yliopiston kunta- ja kaupunkiyhteistyön kehittämisen näkökulma
  • Kilpailuetua jatkuvasta oppimisesta yrityksille ja organisaatioille

Oulun yliopiston yritys- ja sidosryhmäyhteistyön päätapahtuma University Business Forum järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa. Tapahtuma on englanninkielinen. Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista.

Tervetuloa!

Menneitä UBF-tapahtumia

2023
2022
2021

Viimeksi päivitetty: 14.6.2024