Career Centren palvelut keväällä 2024

Career Centre palvelee sinua 8.1.2024 alkaen uusin aukioloajoin. Tuemme sinua työ- ja harjoittelupaikkojen hakemisessa, CV:n ja työhakemusten hiomisessa, tai kun haluat pohtia tulevaisuuttasi ja urasi rakentamista yhdessä uraohjaajan kanssa.

Career Centrestä saat monipuolista uraohjausta ja opintojesi joka vaiheessa. Palvelemme sinua 8.1.2024 alkaen uusin aukioloajoin:

  • Ma klo 11.00–14.00
  • Ti–ke klo 11.00–15.30
  • To klo 11.00–14.00

Voit piipahtaa palvelupisteellämme silloin, kun kaipaat uraohjaajan kommenttia CV:si, työhakemuksesi tai LinkedIn-profiilisi viimeistelyyn tai vinkkejä kesätyön tai harjoittelupaikan hakuun. Meiltä saat myös tietoa uraasi tukevista palveluista, työpajoista ja tapahtumista.

Palvelemme Oulun yliopiston opiskelijoita ja väitöskirjatutkijoita sekä OAMK:in opiskelijoita saapumisjärjestyksessä.

Löydät meidät Linnanmaan kampuksen ytimestä vihreiden naulakoiden läheltä ja Tuudon kartalta.

Career Centren palvelut kootusti

  • Tammikuussa 2024 käynnistyvät jälleen työpajamme, joiden avulla valmistaudut työnhakuun. Tulevissa työpajoissa opit muun muassa laatimaan CV:n ja työhakemuksen, sanoittamaan osaamistasi, erottumaan työhaastattelutilanteessa, sekä käyttämään sosiaalista mediaa työnhaussa
  • Kun kaipaat tukea urapohdintoihisi, voit JobTeaserin kautta varata ajan henkilökohtaiseen uraohjaukseen.
  • Mock-työhaastattelussa voit harjoitella työhaastattelutilannetta uraohjaajan kanssa, kun sinulla on haastattelu sovittuna.
  • Kevään 2024 aikana järjestämme yritysvierailuja, joissa tapaat työnantajia, saat tietoa uramahdollisuuksista sekä rakennat verkostojasi. Ota tapahtumakalenterimme seurantaan tai katso JobTeaserista!
  • Eu Careers pop-up -tilaisuuksissa 23.01. ja 06.02.2024 pääset keskustelemaan EU-uralähettilään kanssa ja ottamaan selvää EU:n tarjoamista uravaihtoehdoista sekä niihin hakeutumisesta!

JobTeaser – Opiskelijan uraportaali

JobTeaser-uraportaalin avulla löydät oman alasi työ- ja harjoittelupaikat sekä Oulun yliopiston urapalvelut. Tarjolla on satoja yliopisto-opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattuja työpaikkoja Suomessa sekä tuhansia kansainvälisiä uramahdollisuuksia Euroopan alueella. JobTeaserissa voit luoda oman profiilisi, aktivoida työnhakuvahdin sekä saada tietoa uraasi tukevista tapahtumista ja työpajoista Oulun yliopistossa. Uraportaalin kautta voit myös varata ajan uraohjaajalle.

Oulun yliopiston opiskelijana tai väitöskirjatutkijana voit ottaa JobTeaserin käyttöösi osoitteessa oulu.jobteaser.com.

Lisää tietoa palveluistamme sekä ohjeet JobTeaserin käyttöön.

Viimeksi päivitetty: 9.1.2024