Tietoa tutkittaville

Osallistuessasi Pohjois-Suomen syntymäkohorttien tutkimukseen olet antanut arvokasta tietoa tutkimukseen, jolla edistetään väestön terveyttä ja hyvinvointia. Kohorttitutkimuksen tarkoitus ja ja aiheita on esitelty täällä.

Käsittelemme antamiasi tietoja tieteellisessä tutkimuksessa Pohjois-Suomen syntymäkohortit – Terveys –ja hyvinvointitutkimusohjelman sisällön mukaisesti.

Ohjelman yksityiskohtainen tietosuojailmoitus on nähtävillä täältä.

Sinusta kerättyjä tietoja sekä säilytetään että käsitellään edelleen tieteellisessä tutkimuksessa koodattuina, erillään nimestä ja henkilötunnuksesta siten, ettei yksittäisiä tietojasi pystytä tunnistamaan tutkimustuloksista.

Olet osallistunut suostumuksellasi tutkimukseen. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja voit milloin tahansa kieltäytyä osallistumasta, keskeyttää osallistumisen tai peruttaa suostumuksen. Voit käyttää näitä lomakkeita tietosuojaan liittyvien oikeuksiesi toteuttamiseen:

Oikeus peruuttaa antamasi suostumus.

Oikeus tietojesi poistamiseen, eli oikeus tulla unohdetuksi.

Oikeus tietojesi käsittelyn rajoittamiseen.

Tietopyyntölomake koskien Oulun yliopiston Pohjois-Suomen syntymäkohorttitutkimuksen henkilötietojen käsittelyä. Allekirjoitettu lomake lähetetään allekirjoitettuna Oulun yliopiston kirjaamoon,  Oulun yliopisto, Kirjaamo, Pentti Kaiteran katu 1, 90570 Oulu

Viimeksi päivitetty: 22.10.2020