Haluan opiskella kauppatieteitä

Kauppatieteet

Kauppatieteet, Kauppatieteiden tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri (3 v + 2 v)
 

Miten globaalin talouden muutokset vaikuttavat yrityksiin, sijoittajiin ja rahoitusmarkkinoihin? Entä miten kaupalliset innovaatiot syntyvät ja helpottavat ihmisten elämää? Kauppakorkeakoulun tutkimuksen painopiste on vastuullisessa ja kestävässä liiketoiminnassa. Kandivaiheen opinnot koskettavat läheisesti ihmistä ja yhteiskuntaa.

  • AACSB-akkreditoitu kansainvälinen kauppakorkeakoulu ja tutkinto-ohjelmat.
  • Laaja-alainen KTK-tutkinto-ohjelma antaa hyvät valmiudet työelämään – pääaineeseen erikoistutaan maisterivaiheessa.
  • Konkreettisia taitoja työelämään: työharjoittelua, yritysvieraita sekä projektitöitä yrityksille.

Ihmisten ymmärtäminen rakentaa parempaa huomista

Kaupalliset innovaatiot syntyvät usein arjen ongelmanratkaisusta, jolla helpotetaan ihmisten elämää. Kauppatieteissä opit ymmärtämään, kuinka tarpeet uusille palveluille ja ratkaisuille syntyvät. Opintojen ytimessä on asiakasymmärrys arvon luomisen perustana.

Laadukas, vastuullinen ja kansainvälinen tutkinto-ohjelma

Saat arvostetun korkeakoulututkinnon, jonka monipuolinen kurssitarjonta mahdollistaa kaikkien kauppatieteen osa-alueiden opiskelun. Pääset opiskelemaan myös kieliä, matematiikkaa ja tilastotiedettä sekä valitsemasi sivuainekokonaisuuden. Maisterivaiheessa voit erikoistua taloustieteeseen, laskentatoimeen, markkinointiin, rahoitukseen tai kansainvälisen liiketoiminnan johtamiseen. 

Opiskelu kauppakorkeakoulussa on yhtä aikaa sekä rentoa että haasteellista ja opiskeluympäristö innostava ja aidosti kansainvälinen. Jos haluat saada kansainvälistä kokemusta esimerkiksi ulkomaanopintojen kautta, voit valita itsellesi mielenkiintoisen vaihtokohteen laadukkaiden vaihtoehtojen joukosta. 

 

 

170

aloituspaikkaa

 

4400 €

mediaanipalkka

 

214

eri työnimikettä

 

Huippututkimusta ja erinomaisia työelämävalmiuksia

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on kansainvälisen tason koulutus- ja tutkimusyksikkö, jonka laadun takaa AACSB-akkreditointi. Kyseessä on yksi maailman merkittävimmistä kauppakorkeakoululle myönnettävistä tutkimuksen ja opetuksen korkean laadun tunnustuksista.

Kauppakorkeakoulullamme on laaja yritysverkosto, jonka kautta pääset tutustumaan erilaisiin liiketoimintaympäristöihin sekä ratkaisemaan liiketoiminnallisia ongelmia esimerkiksi harjoittelun, yritysvierailujen, ryhmätöiden ja projektien kautta. 

Kauppatieteiden korkeakoulututkinto avaa sinulle ovia monipuolisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin, myös kansainvälisille areenoille. Kauppakorkeakouluista valmistuneet ovat tutkimusten mukaan sekä työllistymisen että palkkauksen osalta kaikkien valmistuneiden kärkeä.

Kauppatieteiden maisterin mahdollisia työnimikkeitä:

  • henkilöstöpäällikkö
  • tilintarkastaja
  • markkinointipäällikkö
  • analyytikko
  • salkunhoitaja.

 

 

Kiinnostuitko kauppatieteistä?

Lue lisää ja hae Opintopolussa