Hae opiskelijaksi Oulun yliopistoon

Jatkuva muutos avaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia kaikilla aloilla. Joustava yliopistokoulutus antaa sinulle mukautumiskykyä muuttuvan maailman luomiin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi monitieteinen yliopisto mahdollistaa opintojen yhdistelyn eri tieteenaloilta, mikä vahvistaa osaamisesi monipuolisuutta.

Oulun yliopistossa tehty korkeatasoinen tutkimus on muuttanut maailmaa. Joka päivä 2,6 miljardia ihmistä käyttää Oulussa kehitettyä teknologiaa. Tutustu, millä tavoin sinä voit muuttaa maailmaa Oulun yliopistossa.

Millä tavoin haluat muuttaa maailmaa?
Oulun yliopistossa ratkaistaan globaaleja haasteita. Myös sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteiseen tulevaisuuteemme valitsemallasi alalla.

Ilmastonmuutos ja kestävä kehitys

Puhtaan veden riittävyys, uusiutuva energia ja luonnonvarojen kestävä käyttö ovat tärkeitä teemoja ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.
Tutustu teemaan

Terveys ja hyvinvointi

Terveyden ja hyvinvoinnin merkitys korostuu ihmisten eliniänodotteen pidentyessä. Oulun yliopistossa edistetään elinikäistä terveyttä vahvan tutkimustiedon avulla.
Tutustu teemaan

Ihminen ja muuttuva maailma

Yhteiskuntaa ravistelevat muutokset vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Muutosten vaikutusten tunnistaminen auttaa ennustamaan niiden vaikutuksia.
Tutustu teemaan

Tekoäly ja digitalisaatio

Tekoälyn ja digitalisaation vaikutukset näkyvät kaikkialla. Uuden teknologian pyrkimyksenä on tehdä ihmisten elämästä vaivattomampaa.
Tutustu teemaan

Jos pärjäät täällä, pärjäät missä vaan

Oulu ei ehkä ole New York, mutta täältä voi tulla kovempaa porukkaa. Näillä leveysasteilla tarvitaan tietynlaista asennetta. Meillä sekä tieteen tekeminen että opiskelijaelämä hoidetaan tinkimättömällä pohjoisen tyylillä. Ja sitä joko rakastaa tai sitten oppii rakastamaan.

Hae tutkinto-opiskelijaksi
Lukuisat kotimaiset ja kansainväliset tutkinto-ohjelmat sekä tohtoriohjelmat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia luoda menestyksekkäitä työuria muuttuvilla työmarkkinoilla.
Aloita yliopisto-opinnot tai täydennä osaamistasi
Monipuolinen jatkuvan oppimisen tarjonta takaa, että voit opiskella haluamallasi tavalla. Koulutus- ja kurssikokonaisuuksia on tarjolla ympäri vuoden.
Milloin ja miten voi hakea?
Kandidaatti- ja maisteriohjelmiin haetaan yhteishaussa. Jos haluat vaihtaa toiseen tutkinto-ohjelmaan, tutustu siirtohakuun.
12.5.2016

Yhteishaku

8.11.2016

Siirtohaku

Kaikki hakevat osoitteessa opintopolku.fi

Kaikki suomenkielisiin kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin hakevat käyttävät opintopolku.fi-palvelua. Voit lisäksi kirjautua Oma Opintopolku -palveluun, jossa voit seurata valintatilannetta ja saat palveluun ilmoituksen, kun sinut hyväksytään johonkin opiskelemaan.

Katso lisätiedot