Tietoa opinto-ohjaajalle

Tilaa uutiskirje

Tilaa sähköpostiisi uutiskirjeemme, joka julkaistaan muutaman kerran lukuvuodessa. Saat tietoa Oulun yliopiston hakijoille suunnatuista tapahtumista ja sisällöistä, opiskelijavalinnoista ja tavoista tutustua yliopistoon.

Uutiskirjeen tilaajien tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja niitä käytetään vain Oulun yliopiston markkinointitarkoituksiin.

Tilaa Oulukaverit-opiskelijatiimi vierailulle kouluusi

Oulukaverit on Oulun yliopiston palvelu kouluille. Monialainen opiskelijatiimimme vierailee mielellään koulussasi kertomassa koulutusaloistamme ja Oulusta opiskelukaupunkina. Opotunnit, ruokavälituntiesittelyt, ständin pitäminen, koulusi jatkokoulutusmessuille tai paneeliin osallistuminen - tapoja on monia. Vaihtoehtoisesti voit varata ryhmällesi vierailun yliopistolle, joko Linnanmaan tai Kontinkankaan kampukselle. Varaa esittely tästä.

Abipäivät 7.-8.11.2018

Opinto-ohjaajille suunnatun Opotuvan materiaalit voit lukea alta.

Opotupa, Koulutuspalvelut

Opopatio

Opopatio-tapahtuma järjestettiin perjantaina 11.10.2018. Tapahtuman materiaalit ovat saatavilla täällä.

Hakeminen yliopistoon, kevään 2019 yhteishaku

Tutustu hakukohteisiimme uudistetuilla koulutustarjonnan sivuilla.

Oulun yliopistoon haetaan osoitteessa Opintopolku.fi.

Opiskelijavalintojen uudistaminen

Muutoksista ja vuoden 2020 opiskelijavalintaperusteista on lisätietoa sekä webinaari -materiaaleja Opintopolun Opoille -sivuilla. Sivustolta löytyvät myös yliopistojen todistusvalinnan pisteytysmallit.

Yhteishaun hakijamäärät

Tilastotietoa Oulun yliopistoon hakeneista ja hyväksytyistä löydät täältä.

Lisätietoa luonnontieteiden ja tekniikan alojen opiskelusta

Oulun yliopiston LUMA-keskuksen OuLUMA.fi-sivusto tarjoaa tietoa luonnontieteiden ja tekniikan alojen opiskelusta. Sivustolle on koottu lisäksi opetusmateriaaleja ja tapahtumatietoja.

Seurantatietoa työelämään sijoittumisesta

Oulun yliopisto osallistuu valtakunnallisiin Aarresaari-verkoston järjestämiin maistereiden ja tohtoreiden uraseurantakyselyihin.

 

Viimeksi päivitetty: 19.6.2019