Erillishaku opettajaopintoihin saamenkielentaitoisille

Maanantai, huhtikuu 20, 2020

Haluatko opettaa saamea tai saameksi? Hae opettajaopintoihin erillishaussa 20.4.–11.5.2020. Pedagogisten opintojen tarkoituksena on kouluttaa entistä nopeammin ja joustavammin päteviä saamenkielentaitoisia opettajia. Opinnoissa painotetaan saamelaista pedagogiikkaa, ja ne sopivat sekä perusasteen että lukion opettajiksi aikoville.

Saamenkielisistä, pätevistä opettajista on suuri pula sekä saamelaisten kotiseutualueella että sen ulkopuolella. Oulun yliopiston Giellagas-instituutti ja kasvatustieteiden tiedekunta kouluttavatkin nyt nopeutetusti lisää saamen kieltä taitavia opettajia. Erillishaku opettajan pedagogisiin opintoihin on käynnissä 20.4.–11.5.2020.

Pedagogiset opinnot (60 op) on suunnattu aineenopettajiksi haluaville: tuleville saamen kielen ja kirjallisuuden opettajille sekä niille, jotka haluavat opettaa saameksi muita oppiaineita, esimerkiksi biologiaa, matematiikkaa tai historiaa.

Lisätietoja Ketterä korkeakoulu -sivustolta.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin