Tekstien suomea

Tekstien suomea -kurssilla luettiin tekstejä, kirjoitettiin tekstejä sekä keskusteltiin teksteistä. Kurssin opiskelijoiden taso oli B1 tai vähän sen yli.

Kielen avulla osalliseksi -hankkeen kuudes kurssi, Tekstien suomea, järjestettiin Villa Victorissa marras- ja joulukuussa. Kurssilla opiskeltiin kahtena iltana viikossa kuuden viikon ajan. Kurssi alkoi 5.11. ja päättyi 12.12.19.

Kurssilla harjoiteltiin, millaista kieltä ja muotoa tavallisesti käytetään eri tekstilajeissa. Opiskeltuja tekstilajeja olivat mm. sähköpostikirjeet, uutiset, raportit, mielipiteet ja videoblogit.

Kurssin aikana esiteltiin jälleen Viikon opiskelijoita hankkeen Facebook-sivuilla. Tällä kertaa Viikon opiskelijoita olivat Miguel, Fatima, Saiphin, Evgenia, Valia ja Mavi.

Tulevista kursseista saat tietoa joko Facebook-sivuiltamme tai täältä

Viimeksi päivitetty: 30.12.2019