Harjoittelupaikka elokuvista kiinnostuneelle

Torstai, syyskuu 3, 2015

 

34. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali pidetään 16.-22.11.2015.

Festivaalin järjestäjä Oulun Elokuvakeskus ry tarjoaa harjoittelupaikkaa elokuvista kiinnostuneelle sujuvakynäiselle opiskelijalle.

Rahallista korvausta emme pysty maksamaan, mutta tehtävästä saa työkokemusta. Samalla voi tutustua sekä elokuva-alan kulttuurijärjestön toimintaan että Pohjoismaiden suurimman lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin järjestämisen käytännön toimiin.

Festivaalin käsiohjelmaan ja kotisivulle tulee lyhyt sisältöselostus jokaisesta festivaalielokuvasta. Kaipaamme näiden esittelyjen kirjoittajaa.

Festivaali antaa käyttöön elokuvat dvd-muodossa. Samalla harjoittelija saa yleiskuvan koko tapahtuman ohjelmistosta.

Tehtävä vaatii elokuviin tutustumista, tiiviin tekstin kirjoittamista, kirjoitustyylin miettimistä ja yhdenmukaistamista (mallina viime vuoden ohjelmisto festivaalin websivulla: www.oulunelokuvakeskus.fi/lef).

Lähempi ohjeistus tehtävään annetaan paikan päällä, mutta elokuvien katsomisen ja kirjoitustyön voi tehdä myös kotona.

Festivaalielokuvien ilmoittautumisaika päättyy ensi viikolla. Työ voi alkaa heti tuon jälkeen. Käsiohjelman tekstien deadline on 15. lokakuuta.

Mikäli kyseisen kaltainen harjoittelu kiinnostaa, ota yhteyttä festivaalijohtaja Eszter Vuojalaan, puh. (08) 8811 293 tai sähköposti eszter.vuojala (at) oufilmcenter.fi.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 3.9.2015