14.11.2021 Uutinen

Kestävän kemian tutkimusyksikön opettajia mukana ensimmäisessä STEM-CPD kesäkoulussa

Kestävän kemian tutkimusyksikössä työskentelevät kemian tutkinto-ohjelman opettajat ovat mukana ”STEM Continuous Professional Development at European Universities” Erasmus+ hankkeessa, jos

26.4.2021 Uutinen

SolBat (Sustainable solid-state lithium-ion batteries) WEBINAR on the 19th of May 2021

Welcome to SolBat (Sustainable solid-state lithium-ion batteries) WEBINAR on the 19th May 2021 at 13-15 (UTC+3, FIN)

28.10.2020 Uutinen

Introducing Professor Ulla Lassi

Professor Ulla Lassi is the head of the Research Unit of Sustainable Chemistry and a professor in the field of Applied Chemistry.

28.2.2019 Uutinen

Palkallista kv-harjoittelua tarjolla!

Northvolt hakee kesäharjoitteluun Oulun yliopiston opiskelijoita, eri aloilta (kesäkuu-elokuu 2019).

20.2.2019 Uutinen

Kokkola Material Week 9-14. Marraskuuta

Kokkola material week järjstetään Kokkolassa 9-14. Marraskuuta 2019. Tervetuloa!

20.11.2018 Uutinen

Defence of Emma-Tuulia Nurmesniemi

Defence of Emma-Tuulia Nurmesniemi with topic Experimental and computational studies on sulphate removal from mine water by improved lime precipitation will be in University of Oulu, Linnanmaa (TA1

15.10.2018 Uutinen

Tohtorikoulutettavan paikka Soveltavan kemian ryhmässä

Soveltavan kemian tutkimusryhmässä on avautumassa kaksivuotinen tohtorikoulutettavan paikka sähkökemian tutkimukseen (työpiste Oulun yliopistolla).

Avoin työpaikka Soveltavan kemian ryhmässä

1.10.2018 Uutinen

Teollisuusyhteistyössä tehtävä opinnäytetyöpaikka Soveltavan kemian ryhmässä!

Soveltavan kemian tutkimusryhmässä on avoinna teollisuusyhteistyössä tehtävä opinnäytetyö, aloitus lokakuun alussa. Työn voi tehdä pääosin Oulussa.

Uusi verkkokurssi tarjolla

Kemian tutkinto-ohjelmassa on tarjolla uusi verkkokurssi, Advanced water treatment chemistry (5 op), joka sopii hyvin myös kesäopintoihin. Kurssilla tutustutaan mm.