Opiskelijoiden arkea ja unelmia Oulun yliopistossa

Opiskeluaika on monelle nuorelle ensiaskel itsenäiseen elämään, se on aikaa uusille kokemuksille ja se on tilaisuus oppia jotain uutta itsestään. Mikä sinua kiinnostaa?

Tämä verkkosivu esittelee erilaisia mahdollisuuksia opintoihin, vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Tämä verkkosivu toimii inspiraationa sinun opiskelijaelämäsi haaveille. Haluatko yhdistää urheilemisen ja opinnot? Haluatko nähdä maailmaa ja kokea vieraita kulttuureja? Haluatko saada vinkkejä oman yrityksen perustamiseen?

Opiskelijaelämästä saaduista kokemuksista tulee olemaan sinulle mittaamatonta hyötyä tulevalla urallasi.

Monitieteisessä Oulun yliopistossa voit opiskella tekniikkaa, taloutta, kasvatustieteitä, humanistisia tieteitä, kieliä, lääketiedettä ja paljon muuta. Monitieteinen yliopisto antaa laajemmat mahdollisuudet tehdä tutkinnostasi juuri sinun näköisesi. 37 kandihakukohdetta, lukuisat suuntautumisvaihtoehdot ja kattava sivuainevalikoima antavat sinulle vapaat kädet luoda persoonallisen kokonaisuuden; yksilöllisen tutkinnon, joka tarjoaa joustavuutta työelämän muutoksiin ja erilaisille työurille.

Kaikki on mahdollista. Sinä olet vasta tarinasi alussa.

Tällä sivulla on julkaistuna #UniOulu-lehden sisältöä.

Miksi opiskelemaan Ouluun?

Monelta osin Oulun yliopiston ansiosta Oulu on kasvanut houkuttelevia työpaikkoja tarjoavaksi yli 200 000 asukkaan ja yli 20 000 korkeakouluopiskelijan keskukseksi. Oulu on myös kansainvälisesti merkittävä startup-keskittymä.

Arktista inspiraatiota

Oulun yliopisto sijaitsee ihmiskunnan uuden kasvusuunnan, arktisen alueen äärellä. Pohjoisen vaativat olosuhteet ovat aina kannustaneet ihmisiä kekseliäisyyteen. Moni maailman muuttanut keksintö on täältä lähtöisin. Oulun yliopistossa tehdään tiedettä arktisella asenteella.