Luova luokka -mediakasvatusseminaari

Torstai, marraskuu 19, 2020

Luova luokka -seminaari: Mitä kuuluu mediakasvatus?

Torstai 19.11. klo 9.00-15.00
Oulun kaupunginkirjasto, Pakkalan sali, 1. krs
Tapahtuma striimataan.

 

Luova luokka -seminaari järjestetään to 19.11.2020 Oulun kaupunginkirjaston Pakkalan salissa. Tapahtuma myös striimataan. Seminaari tarjoaa virikkeitä ja sisältöjä varhaiskasvatuksen, koulujen, nuorisotyön sekä kirjastoalan media- ja taidekasvatukseen. Seminaari järjestetään Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin yhteydessä.

 

Seminaaripäivän teemaan johdattelee mediakasvatuksen dosentti Päivi Rasi, joka esittelee muuttuvan maailman mediakasvatustekoja. Jenni Honkanen Mediakasvatusseurasta puolestaan kertoo, mitä on digihyvinvointi ja tasapainoinen digiarki. Mis- ja disinformaation teemaa avaavat Emmi Nuorgam, Teemu Hallamaa ja Johanna Vehkoo.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen nyt auki osoitteessa:

www.kulttuurivalve.fi/luovaluokka

 

Ilmoittautuminen on tehtävä myös etäosallistumiseen. Pakkalan saliin voidaan ottaa rajallinen määrä yleisöä. Varaa paikkasi ajoissa, jos olet tulossa paikanpäälle seuraamaan seminaaria.

 

Luova luokka -seminaarin järjestämisessä ovat mukana Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, Oulun kaupunginkirjasto, Valveen elokuvakoulu, Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali ja Pohjois-Suomen aluehallintovirasto.

 

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

Oulun kaupunginkirjasto, Pakkalan sali, 1. krs

Tapahtuman osoite

Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 2.10.2020