InStreams Hub - epäorgaanisen kiertotalouden tutkimuskeskittymä

InStreams Hub keskittyy epäorgaanisten materiaalien poikkitieteelliseen tutkimukseen ja kehittämiseen sekä epäorgaanisten sivuvirtojen hallintaan ja hyödyntämiseen. Kehitämme kestäviä arvoketjuja ja tieteellisen tutkimustiedon hyödyntäminen käytännössä on erityinen kiinnostuksen kohteemme.
Inorganic energy materials

Tutkimusteemat

InStreams Hub jakautuu seuraaviin teemoihin:

  • Kestävä materiaalien käsittely
  • Epäorgaaniset energiamateriaalit
  • Hiilitietoiset rakennusmateriaalit
  • Edistynyt materiaalien karakterisointi
  • Ympäristön saastumisen estäminen
  • Arvoketjut ja tuotteistaminen

InStreams Hub keskittyy kestävien materiaalien ja järjestelmien tutkimukseen. Tieteellinen pohjamme on laaja ja koostuu poikkitieteellisestä materiaalien tutkimuksesta ja kehittämisestä sekä kestävien arvoketjujen ja liiketoiminnan tutkimuksesta.

Tapahtumat

Yhteystiedot

Haluamme viedä tieteellistä tutkimusta käytäntöön tarjoamalla tutkimuspohjaista tietoa jatkuvaan, rajat ylittävään yhteistyöhön yritysten ja tutkimuslaitosten välillä. Siksi koostamme englanninkielistä uutiskirjettä kaikille tutkijoille, opiskelijoille, yritysten edustajille ja toimittajille, jotka ovat kiinnostuneet epäorgaanisesta kiertotaloudesta ja sen tulevaisuudesta. Uutiskirjeestä löydät ajankohtaisten asioiden lisäksi tietoa tapahtumista ja yhteistyömahdollisuuksista 4 kertaa vuodessa.

Täytä lyhyt kysely ja tilaa uutiskirjeemme!

Tutustu aiempiin uutiskirjeisiimme

InStreams Hub newsletter 4/2023
InStreams Hub newsletter 3/2023
InStreams Hub newsletter 2/2023
InStreams Hub newsletter 1/2023

Sinua voisi kiinnostaa myös

Blogikirjoitukset