Kansainväliset verkostot

Babson Collaborative

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on yrittäjyyskoulutuksen edistämiseen keskittyvän Babson Collaborative for Entrepreneurship Education -järjestön jäsen. Jäsenyys edesauttaa kauppakorkeakoulun yhteistyötä muiden samanhenkisten oppilaitosten kanssa ympäri maailman. Järjestön tavoitteena on koota yhteen oppilaitoksia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa ja kasvattamassa yrittäjyyskoulutusta paremman maailman puolesta. Kantavana ajatuksena on, että yrittäjyyteen liittyvät missiot ja tavoitteet saavutetaan paremmin yhdessä kuin yksin puurtamalla.

Lisätietoja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa antaa professori John Meewella (+358 406 724 222 tai john.meewella@oulu.fi).

A member of The Babson Collaborative for Entrepreneurship Education [founded and sponsored by Babson College]

 

PRME-verkosto

PRME (Principles for Responsible Management Education) on YK:n alainen kestävän kehityksen verkosto kauppatieteellistä opetusta antaville yliopistoille ja korkeakouluille. Se kannustaa jäseniään toteuttamaan kestävää kehitystä sekä vastuullisuutta omassa toiminnassa, opetusohjelmassa sekä tutkimuksessa. Verkoston tavoitteena on synnyttää tulevaisuuden vastuullisia johtajia.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa olemme sitoutuneita noudattamaan PRME:n periaatteita kaikessa toiminnassamme, ja olemme ylpeitä ollessamme osa vastuullista tulevaisuutta.

 

Viimeksi päivitetty: 12.12.2018