Lehti ja vesipisara

KAUTE Talks pe 8.10.2021

Perjantai, lokakuu 8, 2021

Kestävää kasvua!

KAUTE Talksissa käsitellään mikroyritysten kestävän kasvun mahdollisuuksia. Kuinka mikroyrityksiä saadaan lisää? Entä kuinka ne saadaan kasvu-uralle niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti? Miten vientiä edistetään? Elinkeinoministeri Mika Lintilä ja Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen sekä mikroyrittäjä, Workday Designers Oy:n Anna-Kaisa Varamäki Oulun yliopiston monialaisen tutkimusyhteistyön kehityspäällikön, Simo Kekäläisen, johdattelemina.

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutista puhujina ovat johtaja Matti Muhos, MicroENTRE-mikroyrittäjyyskeskuksen tutkimusjohtaja Anna-Mari Simunaniemi sekä instituutin Alueellisen erinomaisuuden tutkimusryhmän johtaja Ossi Kotavaara ja projektitutkija Pauliina Björk.

KAUTE-säätiö tukee korkeatasoista tutkimusta kaupallisilla ja teknillisillä aloilla. Säätiön tarkoituksena on edistää suomalaisen yhteiskunnan ja yritysten kestävää uudistumista.

KAUTE Talks -webinaarisarja tuo tutkijat ja tutkimuksen soveltajat yhteen keskustelemaan uusimmasta tutkimuksesta ja sovelluksista ajankohtaisiin aiheisiin liittyen. Tarkoituksena on mahdollistaa kohtaamisia, jotka synnyttävät uusia tutkimusavauksia ja nopeuttavat tutkitun tiedon siirtymistä käytäntöön. Tähän mennessä toteutetuissa tapahtumissa on pureuduttu datan merkitykseen yhteiskunnalle ja yrityksille, monimuotoisuuden lisääntymiseen organisaatioissa sekä hiilineutraalin yhteiskunnan yrityksille tarjoamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Aika: pe 8.10.2021 klo 9.00-10.30

Paikka: Oulun yliopiston YouTube-kanava, linkki jaetaan ilmoittautuneille

Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja ilmoittautumisesta päivitetään elokuussa.

 

Lisätietoja:

Marko Matalamäki, ohjelmajohtaja

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti

marko.matalamaki@oulu.fi

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

YouTube

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 22.6.2021