Oulun yliopiston tutkijat toimivat koronakriisin ratkaisemiseksi. Lahjoittamalla voit auttaa.

Oulun yliopisto auttaa osaamisellaan

Suomi ja koko maailma ovat poikkeustilassa koronaviruspandemian takia ja luotettavan tutkimustiedon tarve aiheesta on suuri. Oulun yliopistolla on erinomaiset valmiudet osallistua tasokkaan tutkimustyön kautta yhteiseen ponnistukseen maailmanlaajuisen pandemian torjumiseksi.

Useat tutkimusryhmät Oulun yliopiston eri tieteenaloilla tekevät tutkimusta koronavirukseen liittyen. Tutkijamme ovat tehneet koronatilanteessa myös uusia tutkimusavauksia, ja parhaillaan käsittelyssä on noin 30 koronaan liittyvää hankeideaa.  

Lahjoittamalla voit tukea tutkijoitamme koronakriisin selättämisessä tutkitun tiedon avulla.

Alla voit tehdä lahjoituksen verkossa. Voit myös tehdä lahjoituksesi tilisiirtona Oulun yliopiston lahjoitustilille FI08 8119 9710 0170 23. Kiitos tuestasi!

Lahjoita tutkimukselle

Koronaviruksen torjuntaan lahjoitetut varat käytetään kokonaisuudessaan tutkimushankkeisiin, jotka auttavat pandemian pysäyttämisessä.

Viisi kansainvälisesti merkittävää tutkimuksen fokusaluetta ja arktinen yhteistyö

Oulun yliopisto tuottaa uutta tietoa kestävämmän, terveemmän, älykkäämmän ja humaanimman maailman rakentamiseksi. Osallistumme globaalien haasteiden ratkaisemiseen tutkimuksen fokusalueillamme.

Tutustu lahjoittajiimme