Lahjoita tutkimukseen ja koulutukseen

Valtion vastinraha lisää lahjoituksesi vaikuttavuutta jopa 2,5-kertaisesti.

Oulun yliopisto auttaa osaamisellaan

Oulun yliopiston saamat lahjoitusvarat ja valtion maksama vastinrahoitus ovat olleet tärkeässä roolissa yliopiston profilaatiokehityksessä ja tähän kytketytyvien kärkihankkeiden tukemisessa.  Olemme pystyneet luomaan uuden, kestävän rahoitusinstrumentin avaintutkimuksemme ja avainrekytointien tueksi. Valtion uusi Sitran rahoittama vastinrahakausi 15.6.2020 - 30.6.2022 kasvattaa edelleen yliopistolle tehtävien lahjoitusten vaikuttavuutta. 

Suomi ja koko maailma ovat olleet v. 2020 poikkeustilassa koronaviruspandemian takia ja luotettavan tutkimustiedon tarve aiheesta on suuri. Useat tutkimusryhmät Oulun yliopiston eri tieteenaloilla tekevät tutkimusta koronavirukseen liittyen ja tutkijamme ovat tehneet koronatilanteessa myös uusia tutkimusavauksia.  Lahjoittamalla voit tukea tutkijoitamme koronakriisin selättämisessä tutkitun tiedon avulla.

Alla voit tehdä lahjoituksen verkossa. Voit myös tehdä lahjoituksesi tilisiirtona Oulun yliopiston lahjoitustilille FI08 8119 9710 0170 23. Annathan lahjoituksen yhteydessä myös nimesi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla on kysyttävää lahjoittamisesta, olethan yhteydessä yhteyspäällikköihimme tai varainhankinta(at)oulu.fi 

Kiitos tuestasi!

Lahjoita nyt!

Yliopiston toimintaan yleisesti 15.6.2020-30.6.2022 välisenä aikana tehdyt lahjoitukset oikeuttavat valtion vastinrahaan, joka kasvattaa merkittävästi lahjoitusten vaikuttavuutta. 
 

Oulun yliopisto on monipuolinen kumppani

Oulun yliopisto tekee monipuolista yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa vastatakseen muuttuviin tieto- ja työelämävaatimuksiin sekä edistääkseen yhteiskunnan hyvinvointia ja kilpailukykyä.

Tutustu lahjoittajiimme