Oulun yliopiston tutkijat toimivat koronakriisin ratkaisemiseksi. Lahjoittamalla voit auttaa.

Oulun yliopisto auttaa osaamisellaan

Oulun yliopiston saamat lahjoitusvarat ja valtion maksama vastinrahoitus ovat olleet tärkeässä roolissa yliopiston profilaatiokehityksessä ja tähän kytketytyvien kärkihankkeiden tukemisessa.  Olemme pystyneet luomaan uuden, kestävän rahoitusinstrumentin avaintutkimuksemme ja avainrekytointien tueksi. Valtion uusi Sitran rahoittama vastinrahakausi 15.6.2020 - 30.6.2022 kasvattaa edelleen yliopistolle tehtävien lahjoitusten vaikuttavuutta. 

Suomi ja koko maailma ovat olleet v. 2020 poikkeustilassa koronaviruspandemian takia ja luotettavan tutkimustiedon tarve aiheesta on suuri. Useat tutkimusryhmät Oulun yliopiston eri tieteenaloilla tekevät tutkimusta koronavirukseen liittyen ja tutkijamme ovat tehneet koronatilanteessa myös uusia tutkimusavauksia.  Lahjoittamalla voit tukea tutkijoitamme koronakriisin selättämisessä tutkitun tiedon avulla.

Alla voit tehdä lahjoituksen verkossa. Voit myös tehdä lahjoituksesi tilisiirtona Oulun yliopiston lahjoitustilille FI08 8119 9710 0170 23. Annathan lahjoituksen yhteydessä myös nimesi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla on kysyttävää lahjoittamisesta, olethan yhteydessä yhteyspäällikköihimme tai varainhankinta(at)oulu.fi 

Kiitos tuestasi!

Lahjoita tutkimukselle

Yliopiston toimintaan yleisesti 15.6.2020-30.6.2022 välisenä aikana tehdyt lahjoitukset oikeuttavat valtion vastinrahaan. 
Koronaviruksen torjuntaan lahjoitetut varat käytetään kokonaisuudessaan tutkimushankkeisiin, jotka auttavat pandemian pysäyttämisessä.

Viisi kansainvälisesti merkittävää tutkimuksen fokusaluetta ja arktinen yhteistyö

Oulun yliopisto tuottaa uutta tietoa kestävämmän, terveemmän, älykkäämmän ja humaanimman maailman rakentamiseksi. Osallistumme globaalien haasteiden ratkaisemiseen tutkimuksen fokusalueillamme.

Tutustu lahjoittajiimme