Keskustakampus. Alustava suunnittelualue

Arkkitehtiopiskelijoilta keskustakampusvisioita: Urban spaces with Arctic Attitude

Torstai, joulukuu 10, 2020

Arkkitehtiopiskelijat ovat suunnitelleet Oulun yliopiston keskustakampusvisioita.  Kussakin visiossa ehdotetaan kampuskonseptia, millainen keskustakampus voisi olla ja millaisia muutoksia Oulun keskustaan se voisi muassaan tuoda.

Visiot on tehty Urban Space Design, Urban Space Detailing ja Design in Urban Context -kursseilla. Kansainväliset työryhmät ehdottavat visioissaan Oulun yliopiston toiminnasta viestivää kampusympäristöä, jonka suunnittelussa on otettu huomioon kohderyhmät.

Visiot julkistetaan 10.12.2020 Zoomissa pidettävässä palautetilaisuudessa, johon Oulun yliopiston yhteisö kutsutaan:

• Klo 8.15-15.10 Viiden vision esittely, opettajien arvio ja Slack-palaute yleisöltä

• Klo 15.30-17 Visioiden suunnittelijat voi tavata breakout roomeissa

Lisätietoa Oulun yliopiston Patiossa.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

Zoom- ja Slack-linkit lähetetään ilmoittautuneille.

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 8.12.2020