Yritys: Vastaa ja tule kehittämään alueellista digipalvelutarjontaa

Nyt voit vaikuttaa suomalaisten yritysten digiosaamiseen ja -valmiuksiin!

Digitalisaatio luo yrityksille uusia mahdollisuuksia sekä haasteita. Tämä vaatii yrittäjiltä rohkeutta ravistella perinteisiä ajattelu- ja työskentelymalleja, kokeilla ja uudistua, sekä tarttua uusiin mahdollisuuksiin. Vastauksilla pyritään selvittämään yritysten digitilannetta, joka auttaa alueellisten digipalveluiden ja koulutusten kehittämisessä esimerkiksi alueellisten toimijoiden toimesta.

Vastaa 15.6.2019 saakka avoinna olevaan kyselyyn TÄSTÄ:

Jokainen vastaus on tärkeä alueellisen kilpailukyvyn kehittämiseksi ja sopivan digipalvelutarjoaman luomiseksi. Vastaaminen kestää ainoastaan 10 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksella, eikä tulosyhteenvedosta voi tunnistaa yksittäisiä vastauksia.

Kyselyn toteuttavat Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu ja Teknologian Tutkimuskeskus VTT ja se on osa Digileap -hanketta. Hankkeessa on mukana BusinessOulu, Iin Micropolis Oy, Naturpolis Oy, Raahen seudun yrityspalvelut sekä Pipelife Finland Oy.

Kyselyn tulokset julkaistaan syksyllä 2019 osoitteessa www.apuadigiin.fi. Apuadigiin.fi -palvelusivustolta löytyy esimerkiksi yritysten käyttöön suunniteltuja digitalisaatioon liittyviä työkaluja ja menetelmiä, kevään 2018 kyselytulokset, sekä DigiLeap-hankkeen tuloksia.

Lisätietoja kyselystä antavat:

Marko Juntunen