Tule tekemään yhteistyötä kanssamme

Vuorovaikutus alumniemme, yritysten ja organisaatioiden sekä julkisen sektorin kanssa on meille tärkeää. Haluamme luoda merkityksellistä yhteistyötä akateemisen tutkimuksen ja käytännön liike-elämän välille sekä levittää osaamistamme myös kampuksen rajojen ulkopuolelle.

Alumnitoiminta
Kaikki kauppakorkeakoulusta valmistuneet kandit, maisterit, tohtorit sekä EMBA-opiskelijat ovat Oulun yliopiston alumneja. Yliopiston alumnisuhteet järjestävät erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia alumneille ympäri vuoden. Liittymällä yliopiston alumniverkostoon saat ensimmäisenä tiedon tulevista tapahtumista ja sinua kiinnostavista uutisista.
Yritysyhteistyö
Etsitkö harjoittelijaa tai uudenlaista näkökulmaa yrityksesi ongelmaan? Kannustamme opiskelijoitamme hankkimaan työkokemusta opintojen aikana muun muassa harjoittelun sekä opiskelijaprojektien kautta. Monet opiskelijamme ovat myös kiinnostuneita tekemään kandidaatintutkielmansa tai gradunsa yrityksille.
Tutkimusyhteistyö
Teemme tutkimusyhteistyötä monessa eri muodossa. Yhteistyökumppanina tarjoamme käyttöösi asiantuntemuksemme, laajat verkostot sekä opiskelijoidemme ja tutkijoidemme osaamisen. Usein tutkimusyhteistyö alkaa pienestä projektista mutta saattaa parhaimmillaan kehittyä pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi.
Täydennyskoulutus
Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun liikkeenjohdon koulutus (EMBA) on suunniteltu avainasemissa oleville liikkeenjohdon ammattilaisille, jotka haluavat kehittää erityisesti strategisen johtamisen osaamistaan.