MicroENTRE yritysverkosto TM

Mitä ydinryhmä tarjoaa yritykselle?

1. Mahdollisuuden kannattavaan kasvuun

Kehität liiketoimintaasi nopeiden ja käytännönläheisten kokeilujen avulla. Luot uusia liiketoimintamalleja ja sähköisiä ratkaisuja. Pystyt hyödyntämään viimeisimpiä tutkimustuloksia omassa toiminnassasi. Saat vertaistukea ja kehittämisideoita ydinryhmän muilta yrittäjiltä sekä asiantuntijoilta.

2. Vahvan verkoston

Saat kontaktipinnan uusiin asiakkaisiin ydinryhmäyritysten kautta. Pääset osaksi aktiivisimpien mikroyritysten ja tutkimus-, kehitys- ja koulutustoimijoiden verkostoja. Löydät kustannustehokkaita tapoja päästä kansainvälisille markkinoille ja verkostoihin. Kehität alasi tulevaisuutta.

3. Positiivista näkyvyyttä

Toimintamalli on valtakunnallisesti tunnettu. Verkostoon kuuluminen ja tapahtumiin osallistuminen luo yrityksellesi lisäarvoa.

Mikä on ydinryhmä?

Ydinryhmät ovat kuukausittain kokoontuvia ryhmiä, joissa yrittäjät saavat vertaistukea, kehitysideoita ja uusia kumppaneita. Oulun yliopiston mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE:n koordinoiman toiminnan tarkoituksena on edistää mikroyritysten kasvua, kehitystä ja vientiä.

Ryhmät kokoontuvat ydinryhmään kuuluvien yritysten tiloissa kiertävällä periaatteella. Kuukauden isäntäyritys valitsee kokoontumisen teeman ja ajankohdan. Paikallinen elinkeinoyhtiö vastaa ryhmän koollekutsumisesta, yrittäjien rekrytoinnista ja tapaamisten toteutuksesta. Ydinryhmistä on mahdollisuus jatkaa syventäviin kasvuryhmiin.

Toiminta on käynnissä Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Pohjois-Savossa. Yritysverkostoa ollaan laajentamassa myös uusille alueille. Voit osallistua kaikkien alueiden tapaamisiin joko etäyhteydellä tai paikan päällä. MicroENTRE yritysverkostonTM yritys voi osallistua maksutta myös MikroMatch-tapahtumaan Mikroyrittäjyyden pohjoisen työpajan yhteydessä.

Kuinka liittyä mukaan?

Ota yhteyttä omaan alueesi elinkeinoyhtiöön tai yritysneuvojaan. Yritykselle toiminta maksaa 100 euroa vuodessa.

www.microentre.fi